Telefon numarama sürekli doğrulama kodları geliyor

Kimse doğru düzgün yanıt vermemiş veya açıklama yapmamış.

Hocam şöyle bir şey var, uçak moduna almanız veya kapatmanız ÇÖZÜM ÜRETMEYECEKTİR. SMS'LER SİZLERE SAATLERCE GELECEKTİR. Telefonunuzu formatlamanıza gerek yok, çözmeyecek. Yüksek ihtimal birisi bir yerden rastgele bir numara olarak sizinkini buldu ve sürekli spamlettiriyor veya bir tanıdığınız yaptırıyor. Korkmanıza, panik yapmanıza hiçbir şekilde gerek yok. Bir numara değişimiyle olur biter çok uzun vadeli sürerse. SMS Bomb'a maruz kalmışsınız, korkmanıza gerek yok.
 
Kimse doğru düzgün yanıt vermemiş veya açıklama yapmamış.

Hocam şöyle bir şey var, uçak moduna almanız veya kapatmanız çözüm üretmeyecektir. SMS'ler sizlere saatlerce gelecektir. Telefonunuzu formatlamanıza gerek yok, çözmeyecek. Yüksek ihtimal birisi bir yerden rastgele bir numara olarak sizinkini buldu ve sürekli spamlettiriyor veya bir tanıdığınız yaptırıyor. Korkmanıza, panik yapmanıza hiçbir şekilde gerek yok. Bir numara değişimiyle olur biter çok uzun vadeli sürerse. SMS Bomb'a maruz kalmışsınız, korkmanıza gerek yok.

10 dakikadır herhangi bir SMS gelmiyor hocam sanırım ara verdi arkadaş :D
 
10 dakikadır herhangi bir SMS gelmiyor hocam sanırım ara verdi arkadaş :D
Aslında onlara bağlı bir şey değil, paneller var. Paneller numaranızı birden fazla siteye API veya POST işlemi yaparak gönderiyor ve bu siteler tabii ki sınırsız veya rastgele değil, panel sahiplerinin girdikleri siteler. O yüzden 1 yapar, 2 yapar, 3 yapar ancak bir süre sonra site cahil değilse bir güvenlik önlemi olarak "hayırdır birader, bu numarayı çok girdin" falan der.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı