salmonellaaa Attopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 Steam'de telefon numaram ile hesap kayıtlı olup olmadığına nasıl bakabilirim? Sanırsam hesap açmıştım lakin Gmail adresimi unuttum. Tekrardan telefon numarasını girince hata verir mi? Ya da önceki hesapla birleşir mi?
Steam'de telefon numaram ile hesap kayıtlı olup olmadığına nasıl bakabilirim? Sanırsam hesap açmıştım lakin Gmail adresimi unuttum. Tekrardan telefon numarasını girince hata verir mi? Ya da önceki hesapla birleşir mi?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 Evet birleşir.
salmonellaaa Attopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #3 GTX 1060 6GB dedi: Evet birleşir. Genişletmek için tıkla... Birleşmemesi için ne yapabilirim? O hesabımı bulmamın bir yolu yok mu?
GTX 1060 6GB dedi: Evet birleşir. Genişletmek için tıkla... Birleşmemesi için ne yapabilirim? O hesabımı bulmamın bir yolu yok mu?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #4 salmonellaaa dedi: Birleşmemesi için ne yapabilirim? O hesabımı bulmamın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o numarayla yeni hesap açmaya çalışın zaten böyle bir hesap var diyor. Yeni hesap mı yoksa esksinden devam mı diye de soruyor?
salmonellaaa dedi: Birleşmemesi için ne yapabilirim? O hesabımı bulmamın bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o numarayla yeni hesap açmaya çalışın zaten böyle bir hesap var diyor. Yeni hesap mı yoksa esksinden devam mı diye de soruyor?
salmonellaaa Attopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 GTX 1060 6GB dedi: Hocam o numarayla yeni hesap açmaya çalışın zaten böyle bir hesap var diyor. Yeni hesap mı yoksa esksinden devam mı diye de soruyor? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.O hesabı kullanmak istemiyorum eğer ayarlardan kaldırdıysam o zaman hiç sormaz öyle bir seçenek değil mi?
GTX 1060 6GB dedi: Hocam o numarayla yeni hesap açmaya çalışın zaten böyle bir hesap var diyor. Yeni hesap mı yoksa esksinden devam mı diye de soruyor? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.O hesabı kullanmak istemiyorum eğer ayarlardan kaldırdıysam o zaman hiç sormaz öyle bir seçenek değil mi?