Kendi cihazımda zaten 5-6 tane Gmail var. O yüzden onda da soruyor. Her yeni cihaza geçtiğimde sormayı bırakıyor ama 5-6 tane açınca sormaya başlıyor. VPN kullansam da hâlâ aynı cihazdan giriş yaptığımı nereden anlıyorlar acaba?
Kendi cihazımda zaten 5-6 tane Gmail var. O yüzden onda da soruyor. Her yeni cihaza geçtiğimde sormayı bırakıyor ama 5-6 tane açınca sormaya başlıyor. VPN kullansam da hâlâ aynı cihazdan giriş yaptığımı nereden anlıyorlar acaba?
Vallahi her cihazda karşılaşıyorum anne babamın telefonunda da fazla hesap var onlarda da sormaya başladı telefon numarası. Anlamadığım nokta sanal makineyle bile girince nasıl aynı cihazda olduğumu anlıyorlar.
Gmail uygulamasına başka epostaların ve alan adlarınla üye olabiliyosun diye biliyorum. Google ın servislerini kullanabilmek için o da. Gmail alan adıma onedrive kullanmışlığım bile var hatta.
Gmail uygulamasına başka epostaların ve alan adlarınla üye olabiliyosun diye biliyorum. Google'ın servislerini kullanabilmek için o da. Gmail alan adıma OneDrive kullanmışlığım bile var hatta.