Telefon numarası olmadan Gmail hesabı açma

Başka bir cihaz deneyin.

Kendi cihazımda zaten 5-6 tane Gmail var. O yüzden onda da soruyor. Her yeni cihaza geçtiğimde sormayı bırakıyor ama 5-6 tane açınca sormaya başlıyor. VPN kullansam da hâlâ aynı cihazdan giriş yaptığımı nereden anlıyorlar acaba?

Sanal makineden denediniz mi? Telefonda sanal makine uygulamaları var. Tekrar VPN + sanal makine ile deneyin isterseniz.

Denedim. VirtualBox'la. Bilgisayardan

Hocam NAT modunda mı yoksa köprüleme ile mi? VM banada mantıklı geldi.

Hocam benim unuttuğum en az 20 30 gmailim vardır, hiç karşılaşmadım bununla.

Anlamlarını bilmiyorum. Direk VirtualBox indirip Windows 11 kurdum.
NAT modunda sanal makinan, ana makinan ile aynı IP üzerinde çalışır ama köprüleme yaptığınızda ikisi farklı IP lerde çalışır

Hocam benim unuttuğum en az 20 30 Gmail'im vardır, hiç karşılaşmadım bununla.

Vallahi her cihazda karşılaşıyorum anne babamın telefonunda da fazla hesap var onlarda da sormaya başladı telefon numarası. Anlamadığım nokta sanal makineyle bile girince nasıl aynı cihazda olduğumu anlıyorlar.

Gmail uygulamasına başka epostaların ve alan adlarınla üye olabiliyosun diye biliyorum. Google ın servislerini kullanabilmek için o da. Gmail alan adıma onedrive kullanmışlığım bile var hatta.

Çok hesap açınca Google numara istiyor. Aynı cihazdan yapacaksan, yapacak pek bir şey yok gibi. Sanal numara oluşturabilirsin.

Google Gmail hesabı aç.

Çok hesap açınca Google numara istiyor. Aynı cihazdan yapacaksan, yapacak pek bir şey yok gibi. Sanal numara oluşturabilirsin.

İyi de nasıl aynı cihazda olduğumu anlıyor? VPN denedim sanal makine denedim.

Gmail uygulamasına başka epostaların ve alan adlarınla üye olabiliyosun diye biliyorum. Google'ın servislerini kullanabilmek için o da. Gmail alan adıma OneDrive kullanmışlığım bile var hatta.

O ücretli değil miydi?

NAT modunda sanal makinan, ana makinan ile aynı IP üzerinde çalışır ama köprüleme yaptığınızda ikisi farklı IP lerde çalışır
Nasıl NAT modunda yapabilirim anlatır mısınız ? Bir de öyle deneyeyim. Bu sefer Hyper V kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…