Telefon numarası üzerinden tanınmayan insanlara mesaj atılıyor

Chenoles

Megapat
Daha fazla  
2 gündür kendi numaram üzerinden birilerine “PTT Kargo, Express Kargo” aracılığıyla mesajlar atılıyor. Bu mesajları ben atmıyorum, telefon numaram mı hacklendi? Hiçbir dolandırıcı linke vs. tıklamadım, bu nasıl olabiliyor? Çok sıkıldım, 2 gündür insanlar arayıp “Bu neyin mesajı?” diyor. Polise gitsem kısa vadede bir çözüm bulunabilir mi? İnsanlara mesaj atmamın engellenmesi gibi. Vodafone’a arayıp SMS yollamayı engellemeyi düşünüyorum, belki bir çözüm olur diye. Yoruldum artık. Bu olay, 112’ye SMS yoluyla ihbar attığım sabah yaşandı bir de.

Dosya Ekleri

• 3b55098a-ce25-4f59-9cd7-ab688c268d3b.jpeg
    3b55098a-ce25-4f59-9cd7-ab688c268d3b.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 31382bf9-52be-41e3-be28-02f566b1868a.jpeg
    31382bf9-52be-41e3-be28-02f566b1868a.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 55
2 gündür kendi numaram üzerinden birilerine “ptt kargo, Express kargo” aracılığıyla mesajlar atılıyor. Bu mesajları ben atmıyorum, telefon numaram mı hacklendi? Hiçbir dolandırıcı linke vs. tıklamadım, bu nasıl olabiliyor? Çok sıkıldım, 2 gündür insanlar arayıp “bu neyin mesajı?” diyor. Polise gitsem kısa vadede bir çözüm bulunabilir mi? İnsanlara mesaj atmamın engellenmesi gibi. Vodafone'a arayıp SMS yollamayı engellemeyi düşünüyorum, belki bir çözüm olur diye. Yoruldum artık. Bu olay, 112'ye SMS yoluyla ihbar attığım sabah yaşandı bir de.

Nasıl olabiliyor bu telefonunuza virüs mü bulaştı?

Hiç sanmıyorum iPhone'a öyle kolay virüs bulaşıyor mu hiçbir şey de indirmedim normal kullanıyordum.

Google mesajlar servisini kapatmayı deneyin.

Wifi arama ayarlarınızı da operatörünüzü arayıp kapatmalarını rica edin.
Hocam iPhone kullanıyorum WiFi arama kapalı Google mesajlar servisi de yok sanırım. Hayretler içerisindeyim nasıl olabiliyor bu hiçbir anlam veremedim gerçekten. Bir tek şüphelendiren 112'ye mesaj yoluyla ihbar atmamdan sonra oldu, operatörü arayıp mesaj atmayı kapattıracağım ama çözer mi bilmiyorum.

2 gündür kendi numaram üzerinden birilerine “PTT Kargo, Express Kargo” aracılığıyla mesajlar atılıyor. Bu mesajları ben atmıyorum, telefon numaram mı hacklendi? Hiçbir dolandırıcı linke vs. tıklamadım, bu nasıl olabiliyor? Çok sıkıldım, 2 gündür insanlar arayıp “Bu neyin mesajı?” diyor. Polise gitsem kısa vadede bir çözüm bulunabilir mi? İnsanlara mesaj atmamın engellenmesi gibi. Vodafone’a arayıp SMS yollamayı engellemeyi düşünüyorum, belki bir çözüm olur diye. Yoruldum artık. Bu olay, 112’ye SMS yoluyla ihbar attığım sabah yaşandı bir de.
Aynısını ben de yaşıyorum ve Samsung kullanıcısıyım. 4 kişi tarafından arandım artık ilerde benim karşıma bir sorun olarak çıkmasından tedirgin oluyorum.

Geri
Yukarı