The Fallen Angel
Megapat
Başka uygulamalara girmenle ne alakası var anlayamadım.Bir de ben o kadar uygulamaya falan SMS ile giriyorum eğer düzeltmemişlerse bayağı büyük sıkıntı olur zaten düzeltir misiniz diye yazınca cevap vermiyorlar.
Başka uygulamalara girmenle ne alakası var anlayamadım.Bir de ben o kadar uygulamaya falan SMS ile giriyorum eğer düzeltmemişlerse bayağı büyük sıkıntı olur zaten düzeltir misiniz diye yazınca cevap vermiyorlar.
Başka uygulamalara girmenle ne alakası var anlayamadım.
İstesin, bir sıkıntı olmaz ki başka bir siteye numaranı verdin diye.Mesela Türk Telekom'a falan girerken SMS istiyor veya banka uygulamasına girerken veya harcama yaparken.
Numaramı baba tarafına bile vermiyorum. Siz kuzeninize nasıl güvendiniz merak ettim. Kişisel olan şeyleri başkasıyla paylaşmak en büyük güvenlik açığıdır. Hele size ait olmayan hesap veya uygulamalar için kullanmak... Şimdi bir dolandırılma olsa numara üzerinden sizi bulacaklar![]()
Ee tamam hocam ne alaka o siteyle. Bir problem olmaz yine sms lerini alır girersin başkası göremez onu.Mesela Türk Telekom'a falan girerken SMS istiyor veya banka uygulamasına girerken veya harcama yaparken.
Ee tamam hocam ne alaka o siteyle. Bir problem olmaz yine SMS'lerini alır girersin başkası göremez onu.
Numaranın verildiği siteye mi gidiyor yani SMS? İlk kez duydum dostum bilmiyorum o olayı. Telekomu arayıp anlat durumu yardımcı olurlar.Ya anlatamıyor muyum acaba SMS onlara gidiyor bana gelmiyor SMS gidince Türk Telekom giriş şifreniz yazıyor onlar eğer kötü niyetli ise numaram onlarda da var girerler uygulamaya harcama yapar.
Reklam sitelerinden bildirim gelebilir ve dolandırıcılık aramaları olabilir.Kuzenim bir siteye girmek istemiş ve SMS gelmeyince canlı desteğe numaramı vermiş. Onlar da SMS yönlendirme yapıp siteye giriş kodu vermişler. Bir sorun çıkar mı? Çıkarsa ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.