Çözüldü Telefon numarasıyla neler yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EymNn

Centipat
Daha fazla  
Amazon'a kayıt olurken sürekli telefon numaram sorulmuş. Abim beni kayıt ediyordu bende sırada başka bir şeyle ilgileniyordum. Eğer ki bir gün Amazon hesabımla bir sorun çıkmaz inşallah ama eğer ki çıkarsa telefon numaram öğrenilirse ne yapabilirler telefon numaramla?

Çözüm
Bu kadar paranoya olmayın. Telefon numaranızla en fazla bir yere kayıt olurlar veya sürekli arayarak taciz ederler. Başka hiçbir şey olmaz.
Amazon'a kayıt olurken sürekli telefon numaram sorulmuş. Abim beni kayıt ediyordu bende sırada başka bir şeyle ilgileniyordum. Eğer ki bir gün Amazon hesabımla bir sorun çıkmaz inşallah ama eğer ki çıkarsa telefon numaram öğrenilirse ne yapabilirler telefon numaramla?

Hocam Amazon gibi yerlere kayıt olurken telefon numaranızı tabii ki isterler kargocu adresinizi bulamazsa sizinle nasıl iletişime geçsin.

Birisi hesabınıza giriş yaptığı zaman bile Amazon sizlere SMS üzerinden bilgilendirme yapıyor. Onun dışında, satın almış olduğunuz ürün hakkında sizlere kargo takip numarası bilgisine kadar bilgi veriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı