Telefon önerisi

Bakın son yazdığımı dikkatli okuyun.



Mesela HDR açıp açmaması benim umurumda olmadığı için benim için bir eksi değil, ama sizin için bir eksi.

Bunların önemi kişiden kişiye değişeceği için direkt karşılaştırmaya katamayız, biri için ekran özellikleri önemsizse diğeri için çok önemli olabilir.
@Phoenix055
Haklısın. Ama sırf Super Amoled diye üstünlük diye bir şey yok. Mi 11 in ekranı daha iyi. Kabul edin. Kamerası, yazılımı vs. ayrı olay. Kameranıın renk dengesi farkldır. Kişiden kişiye değişir.
 
Haklısın. Ama sırf super AMOLED diye üstünlük diye bir şey yok. Mi 11'in ekranı daha iyi. Kabul edin. Kamerası, yazılımı vs. ayrı olay. Kameranıın renk dengesi farkldır. Kişiden kişiye değişir.

Super AMOLED ekranlar AMOLED ekranlardan pil ömrü vb. konularda daha iyi.
Ayrıca mesajımda "ekran teknolojisi" diye yazmıştım hocam :)

Ek olarak düzelteyim. Ekran olarak Mi 11 Lite daha iyi değil, daha güzel bir ekrana sahip.
Güzellik meselesi söylediğim gibi herkese göre aynı olmadığı için genel olarak daha iyi diyemiyoruz.
 
Evet ben karar veriyorum. Kişisel bir şekilde taraflı yorum yaparsan müdahale ederiz doğal olarak. Gerçekler senin kişisel yorumlarına göre şekillenmiyor, değişmiyor.

Bunu diyen sensin bu açıkça EIS, OIS'ten daha iyi demek ve direkt yanlış bilgi. Ortada iddia ettiğin gibi Samsung'un bir sahtekarlığı yok ve OIS görevini yerine getiriyor. Attığın videoda da video 4K 30 FPS modunda çekiliyor ve 4K 30 FPS modunda A52 OIS çalıştırmıyor. 4K modunda OIS A52 modelinde devre dışı. 1080p modunda OIS A52 modelinde devreye giriyor. Ayrıca OIS sadece titremeleri engelleyen bir aparat değil. Fotoğraf kalitesini de doğrudan etkiler, kameranın daha fazla ışık almasını sağlar ve düşük ışık performansına da katkı eder.

Ya bayağı uzun bir tartışma olmuş da açıkçası ben öyle çok fotoğraf çeken biri değilim, OIS, EIS falan çok da önemli değil ama yine anlaşılan @BERWAR haklı gibi. Mi 11 Lite'ın neyini övüyorsunuz anlamıyorum, fiyatına göre çok düşük bence kamerayı bilmem tabii. Sanırım kararım A52.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı