Telefon önerisi

25Win yetme ihtimali yok, çünkü şu an kullandığım cihazın bataryası 3750 mAh ve 22.5W ile dolmasını beklemek işkence gibi geliyor. Bazen %10-20 şarjım oluyor, dışarı çıkmam gerekiyor takıp 10 dakikada %50'yi geçmesi fena olmaz mesela. S24'te ki 25W da çok farkli değildir diye düşünüyorum.

1 saatte şarj oluyor 25W ile hadi en fazla 80dk

25W'ın yetme ihtimali yok, çünkü şu an kullandığım cihazın bataryası 3750 mAh ve 22.5W ile dolmasını beklemek işkence gibi geliyor. Bazen %10-20 şarjım oluyor, dışarı çıkmam gerekiyor takıp 10 dkda %50'yi geçmesi fena olmaz mesela. S24'te ki 25W da çok farkli değildir diye düşünüyorum.
1 1bucuk saat arasinda doluyor hocam cihaz. Geceden taksaniz oyun oynamayacaginiz icin tam gun goturur sizi zaten. Ben gunde 2 3 saat oyun oynuyorum cihazdan boyle bire 1 gunu cikartiyor.

FE modellerin çoğu özelliği kısıtlı değil.
Git karşılaştır birkaç önemli fark dışında fark bulamazsın sen Ultra model ile kıyaslamıyorsun ve sen a serisi almıyorsun.
A serisinden kat kat üstün FE dediğin.
Ekran ppi oranı S24'e göre çok düşük, işlemcisi kısılmış, kamerası kısılmış, ekran/çerçeve oranı kısılmış. Sadece bataryası daha iyi, 6.7" boyuta 4000 mAh koyacak halleri yok, mecburiyetten koymuşlar. S24 FE istemediğim halde konu S24 FE üzerinden ilerliyor şu anda.

Ekran ppi oranı S24'e göre çok düşük, işlemcisi kısılmış, kamerası kısılmış, ekran/çerçeve oranı kısılmış. Sadece bataryası daha iyi, 6.7" boyuta 4000 mAh koyacak halleri yok, mecburiyetten koymuşlar. S24 FE istemediğim halde konu S24 FE üzerinden ilerliyor şu anda.
Islemci olarak neredeyse bir fark yok hocam. Ekran olarakta üzmüyor. Dedigim gibi honor 200 le s24fe bu fiyat bandindaki en alinabilir cihazlar.

Ekran PPI oranı S24'e göre çok düşük, işlemcisi kısılmış, kamerası kısılmış, ekran/çerçeve oranı kısılmış. Sadece bataryası daha iyi, 6.7" boyuta 4000 mAh koyacak halleri yok, mecburiyetten koymuşlar. S24 FE istemediğim halde konu S24 FE üzerinden ilerliyor şu anda.

Ekranındaki farkı gözle göremezsin bile bir telefondaki hayati unsurlar bu değil.
Ekran iyi değil ama o oran ne?
Benim için en kötü yani expert RAW desteklememesi olurdu S24 FE'nin.
FE olmasına rağmen kısıtlı olmak bunlar değil A serisi gibi mi?

Fazla para vermek istemiyorum değil de, verirsem o paraya değer mi orası kafamda soru işareti. Honor 200'de de S24 FE gibi birçok şeyden kısmışlar, o yüzden biraz soğudum ondan da.
Sertifika almak dışında başka bir şeyden kıstıklarını düşünmüyorum ki hele bu fiyatta. Sizin kısmışlar derken kastettiğiniz şeyler ne?

Kablosuz şarj olmayan.
Sadece 4K 30FPS video çeken.
SD 7 gen 3 kullanan.
Plastik olan.
Suya toza dayanıklılık sertfikası olmayan.
Güncelleme desteği belirsiz olan bir telefona sadece batarya için 22K vermem.

Kablosuz şarj olmayan.
Sadece 4K 30FPS video çeken.
SD 7 gen 3 kullanan.
Plastik olan.
Suya toza dayanıklılık sertfikası olmayan.
Güncelleme desteği belirsiz olan bir telefona sadece batarya için 22K vermem.
Kardeşim buradaki olay senin kriterlerin değil, konu sahibinin kriterleri. 7 Gen 3 gayet güzel bir işlemci, arkadaşın kameradan beklentisi çok fazla yok. Suya ve toza dayanıklık sertifikası olmaması dayanıksız olduğu anlamına gelmez ki maaliyetten kısmak için almamışlar. Plastik olması dışında başka bir sorun göremiyorum ki çokta problem değil. Ben burada konu sahibinin isteğine göre tavsiye de bulundum, isteklerini kesinlikle karşılayacak bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı