Telefon önerisi

Honor 200 güncellemesi az. S24 alın %80 e kadar hızlı şarj olur. Kalanı politikadan dolayı yavaş dolar. Acil durumlarda üzmez. Olmadı küçük Powerbankler var. Ama S24 den pişman olmazsınız.

Oyun pek oynamıyorum ama yine de telefon elimde oluyor genelde, Youtube, Chrome vs. açık. 8 saat civarında ekran süresi verir mi mesela ?
S24'ün vereceğini sanmıyorum hocam ben bir alt serisi olan S23'ü uzun bir süre kullandım maksimum 5-6 saat ekran süresi veriyordu oyun falan oynamadan. Honor 200 8 saatten bile fazla verir diye düşünüyorum.

S24'ün vereceğini sanmıyorum hocam ben bir alt serisi olan S23'ü uzun bir süre kullandım maksimum 5-6 saat ekran süresi veriyordu oyun falan oynamadan. Honor 200 8 saatten bile fazla verir diye düşünüyorum.
S24fe kullaniyorum hocam 11 saat ekran sürem var bugun suan. S24 testlerde 7 saatten fazla ekran süresi veriyor. 8bucuk saat verdigi testlerde var.

S24 kablosuz şarj destekliyor. Uygun kılıf ve powerbank ile çok pratik olur.

Bu tarz (tabii daha iyi ve uygun bulunabilir.) Bir şeyler ile bayağı günü kurtarır.

How to Fast Charge Galaxy S24 Series Wired or Wirelessly | Samsung Ireland burayada bir göz atın.

Son düzenleme:
Teşekkürler herkese, tekrardan S24'te karar kıldım gibi şu an için. Peki batarya yönünden daha iyi olduğu için Honor 200 Pro tercih etsem mantıklı olur mu ?

Teşekkürler herkese, tekrardan S24'te karar kıldım gibi şu an için. Peki batarya yönünden daha iyi olduğu için Honor 200 Pro tercih etsem mantıklı olur mu ?
Honor 200 pro, s24 kadar uzun omurlu bir cihaz olmaz hocam s24 daha ileriye dönük olacaktir. Iki cihazda 1 gunu goturecegi icin sırf batarya icin mantikli olmaz bence.

Honor 200 Pro, S24 kadar uzun omurlu bir cihaz olmaz hocam S24 daha ileriye dönük olacaktir. Iki cihazda 1 gunu goturecegi icin sırf batarya icin mantikli olmaz bence.

S24 7 yıl güncellemeyle öne çıkıyor.

Honor 200 Pro, S24 kadar uzun omurlu bir cihaz olmaz hocam S24 daha ileriye dönük olacaktir. Iki cihazda 1 gunu goturecegi icin sırf batarya icin mantikli olmaz bence.

Hocam S24FE ile ilgili deneyimlerinizi yazar mısınız?
Onun için yeni konu falan mı açmam lazım?

S24 7 yıl güncellemeyle öne çıkıyor.

Hocam S24FE ile ilgili deneyimlerinizi yazar mısınız?
Onun için yeni konu falan mı açmam lazım?
1 haftadir kullaniyorum hocam kendi fiyat bandindaki en iyi cihaz. Hem oyunda hem gundelik kullanimda hem kamerada uzmuyor. Sabah 8 de sarjdan cikarttim ve suan tam 11 saat ekran surem var sarjimda 22. 7 sene guncelleme garantisi olmasi kasası bataryasi islemcisi premium hissiyat veriyor hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250201_213817_Digital Wellbeing.jpg
    Screenshot_20250201_213817_Digital Wellbeing.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 16
Çerçevesi arkasının malzemesi nasıl? Bir de 24K fazla benim için 13-17 arası S21FE S22 ya da A55 A35 alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı