Telefon önerisi

Çerçevesi arkasının malzemesi nasıl? Bir de 24K fazla benim için 13-17 arası S21FE S22 ya da A55 A35 alınır mı?
S21fe veya a55 arasindan secim yapabilirsiniz hocam o fiyat icin. S21fe alacaksaniz 2. Nesil snapdragonlu versiyonunu alın.

Aliminyum cerceve ve cam arka kapagi var s24fe nin. Alt cercevesi biraz kalın ama hemen alisiyorsunuz.
 
Bütçe ve model konusunda çok kararsızım. Çok para vermeyeyim 17-18 bine Honor 200 alayım diyorum. Ama bir yandan da almışken iyi bir şey alayım, 4-5 en azından sorunsuz kullanayım diyorum. S24 alacaktım aslında ama bataryası ve hızlı şarjının sadece 25W olması düşündürüyor. Honor 200 Pro alacaktım fakat ona da bir türlü ısınamadım. Biraz daha ekleyip S24+ veya Honor Magic 6 Pro alayım diyorum ama bir telefona 45-50 bin lira vermek mantıklı mı diye düşünüyorum. Sıradan bir kullanıcıyım, pek oyun oynamam oynarsam da ufak oyunlar oynarım. Kamera çok önemli değil ama iyi olursa hayır demem. Benim için tek önemli kriter batarya diyebilirim. S24 FE önermezseniz sevinirim.

Hocam doğru hatırlıyorsam S24 45 watt destekliyor diye hatırlıyorum onun dışında Redmi 14 veya 14 Pro alabilirsiniz.
 
Tam olarak fiyat performans arıyorsan Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G öneririm 130 watt hızlı şarj destekliyor (şarj etme alışkanlığın olmuyor evden çıkmak için hazırlanırken takıyordum direkt 100 oluyordu zaten) JBL hoparlörü var ekran kasa oranı da gayet güzel kameradan zaten çok bir şey beklemiyorum dediğin için kamerası da gayet makul manzara fotoğraflarını ve gece çekimini inanılmaz yapıyor ancak normal kamera modunda düşük ışıkta cortluyor çoğu telefon gibi şu an 16 Pro Max kullanıyorum ama çoğu işimi halen eski telefonumla yapıyorum iOS olması kullanımı çok kısıtlıyor. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim ekstradan.
 
5G ve büyük android güncellemeleri takıntınız yoksa Huawei P60 Pro veya Pura 70 pro bakabilirsiniz. Hakkını fazlasıyla veren gram düşündürmeyen stabil çalışan modellerde. Her sene telefon değişen biri olarak P60 Pro kullanıyorum 2 senedir. Ve inanın şuan değişeyim desem üstüne çıkan model henüz yok yeni seri Pura'lar dahil.
 
S24+ aldım, Hepsiburada'da 37499 TL'ye düşmüş, hemen çektim. S24'te keşke batarya daha yüksek olsa, hızlı şarj en azından S24+'ta ki gibi olsa diyordum, iyi denk geldi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı