Telefon operatörü önerisi

wontagadra

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2019
Mesajlar
321
Çözümler
2
Turkcell operatör kullanıyorum. Fiyatlardan ve çekim gücünden memnun değilim. Hızı, çekim gücü, paketleri ve hediyeleri bakımından hangi operatörü önerirsiniz?
 
Bölge bölge çeken hat değişir. Nerede oturuyorsunuz çevrenizdekilerin yorumuna bakın. Mesela aynı yerde oturan diğer hat kullanan kişilerin telefonunu kurcalayın. Genelde Turkcell daha iyi çeker ama o çekmiyorsa ya TT ya da Vodafone daha iyi çekiyordur.
 
Normalde Turkcell en iyisidir hız olarak ama sizin orada yoksa Vodafone veya TT gibi firmalara yönelebilirsin. Kendim Vodafone kullanıyorum ama Turkcell kadar iyi hız vermiyor ama yetiyor fiyatları uygun.
 
Bölgene göre hangi operatörün çektiğini anlaman için etrafında kullanan kişilere bak. Şuan da 25 yaş altında yönelik en avantajlı Türk Telekom daha güzel paketler sunuyor. Vodafone çoğu yerde hız verimi olarak vasat kalıyor.
 
Çevrenizde diğer operatörlerden kullanan varsa onlara danışın, çekim gücü bölgeden bölgeye değişir.

Ben uygun fiyatından dolayı Vodafone kullanıyorum ve genel anlamda memnunum, bulunduğum yerde (Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na yakın bir yerde) oldukça iyi çekiyor. Ama dediğim gibi, bölgeden bölgeye değişir.

Hediyelerini neredeyse hiç kullanmadığım için bir bilgim yok, benim tarifem (Uyumlu 6) bana yetiyor, gün boyu genellikle evde olduğum için çok fazla internet, telefon vb. kullanmıyorum.
 
Hocam mecbur kalmadıkça Vodafone kullanmayın. Paketler genel olarak kazık, hediye verdiklerinde 6 saat içinde kullanmanız gerekiyor. Eğer iyi çekiyorsa Türk Telekom'a bakabilirsiniz.
 
Peki, paket anlamında Vodofone mu Türk Telekom mu daha kârlı ve avantajlı?
Türk Telekom paket olarak daha uygun fakat çekim gücü olarak daha zayıf kalıyor bulunduğum bölgede. Ayrıca bir deprem oldu, tüm Türkiye'de bütün TT şebekeleri gitti. Turkcell bütçemi aşıyor, bu yüzden Vodafone tercih ediyorum.

Çekim gücü olarak bulunduğunuz bölgede kullananlara danışın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı