Telefon parçaları nereden alınabilir?

Bence istisnası olmalı

Ekran aslında çalışıyor bildirim sesi var ve dokunmatikte çalışıyor galiba. Acaba ekrana tamamen çöpmü yoksa tamir ederek görüntüyü geri getirebilir

miyiz. Orjinal ekran kalitesi ve dokunmatiği böylelikle kaybolmaz ve masrafta azalır belki.

Öyle biliyorum yani. Moderatör arkadaşlar gördüğünde cevaplar sanırım.
Hocam kolay gelsin. Elimdeki kırık ekranlı telefonu üç beş ay dolapta bıraksam mesele olur mu? Galiba Tft almicam telefonu bekletecem ikinci el telefonla devam edecem ama aylar geçerse arıza olur mu, içindeki fotoğraf dosyalara bişey olur mu bilmek istiyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam kolay gelsin. Elimdeki kırık ekranlı telefonu üç beş ay dolapta bıraksam mesele olur mu? Galiba TFT almayacağım telefonu bekleteceğim ikinci el telefonla devam edeceğim ama aylar geçerse arıza olur mu, içindeki fotoğraf dosyalara bir şey olur mu bilmek istiyorum. Teşekkürler.

Bir şey olmaz. Uzun zaman batarya şarj olmadığı için şoklamak gerekir sadece. 5-6 günde bir defa da olsa 10 dakika şarj etmek iyi olacaktır.

Bir şey olmaz. Uzun zaman batarya şarj olmadığı için şoklamak gerekir sadece. 5-6 günde bir defa da olsa 10 dakika şarj etmek iyi olacaktır.
Çok teşekkürler. Şoklamak nasıl oluyo hocam.

Şarj etmeyeli en az iki hafta oldu telefon iki haftadır batarya yüzdesi sıfır muhtemelen.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Şoklamak nasıl oluyo hocam.

Şarj etmeyeli en az iki hafta oldu telefon iki haftadır batarya yüzdesi sıfır muhtemelen.
Ya çok uzun bir süre şarjda bırakacaksın ki ekran olmadığı için şarj alıp almadığını da anlayamazsın ya da power cihazıyla yüksek akım vererek batarya şoklanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı