4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 27 Nisan 2021 #1 Şarj aleti telefona tam girmiyordu, ben de temizleyeyim dedim ve çalışmamaya başladı. Ne yapacağım? Babam duysa ben bittim.
Şarj aleti telefona tam girmiyordu, ben de temizleyeyim dedim ve çalışmamaya başladı. Ne yapacağım? Babam duysa ben bittim.
Çözüm 4 4 439902 21 Temmuz 2021 KankammPro dedi: Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı oldu baya. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim.
KankammPro dedi: Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı oldu baya. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim.
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 27 Nisan 2021 #11 Hocam bendede aynı bir yanlı takmayı dene istersen. Artı 0 Eksi
KS KS 4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 27 Nisan 2021 #12 King1211 dedi: Hocam bendede aynı bir yanlı takmayı dene istersen. Genişletmek için tıkla... Normalde de yanlı takardım da şimdi hiç olmuyor. Güncelleme: Şarj aletini bastırınca çalışıyor? Bestty dedi: Peki şarj aletini takmaya çalışırken oynatarak takın bir açıya geldiğinde şarj olmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
King1211 dedi: Hocam bendede aynı bir yanlı takmayı dene istersen. Genişletmek için tıkla... Normalde de yanlı takardım da şimdi hiç olmuyor. Güncelleme: Şarj aletini bastırınca çalışıyor? Bestty dedi: Peki şarj aletini takmaya çalışırken oynatarak takın bir açıya geldiğinde şarj olmaya başlar. Genişletmek için tıkla...
K KankammPro Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 63 21 Temmuz 2021 #13 439902 dedi: Normalde de yanlı takardım da şimdi hiç olmuyor. Güncelleme: Şarj aletini bastırınca çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu. Artı 0 Eksi
439902 dedi: Normalde de yanlı takardım da şimdi hiç olmuyor. Güncelleme: Şarj aletini bastırınca çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu.
KS KS 4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 21 Temmuz 2021 #14 KankammPro dedi: Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı oldu baya. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim. Artı 0 Eksi Çözüm
KankammPro dedi: Şarj soketi kırılmış. Bende de şarj aletini bastırınca anca şarj alıyordu. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı oldu baya. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim.
K KankammPro Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 63 21 Temmuz 2021 #15 439902 dedi: Konuyu açalı oldu bayağı. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın mesajı yazdıktan sonra fark ettim konunun açılalı bayağı olduğunu. Mesajı düzenle yapacaktım ama unuttum. Artı 0 Eksi
439902 dedi: Konuyu açalı oldu bayağı. Tamire götürdüm, şarj soketini tamir ettirttim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın mesajı yazdıktan sonra fark ettim konunun açılalı bayağı olduğunu. Mesajı düzenle yapacaktım ama unuttum.