Telefon satarken dolandırılmak

Adamda ki rahatlığa bak "tamam git" demiş resmen demek ki başına bir şey gelmeyeceğini zannediyor. Sen gene işini şansa bırakma polise git derdini şikayetini söyle bu arada çok geçmiş olsun dekont dolandırıcılığına maruz kalmışsın. Savcılığıa suç duyurusunda bulunabilirsin yerinde olmuş olsam bunlarla uğraşırdım.

Ben telefonumu istiyorum. Ucuz bir şey değil ki. Mecbur uğraşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu davadan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum avukat masrafları vs uğraşlar telefon masrafını bulur zaten 🤷
Şimdilik telefonumu bulmak istiyorum birazdan polise gideceğim.

Polise gittim ağlaya ağlaya durumu anlattım bana savcılığa git dedi dolandırıcılık birimine.

Savcılık inceleme başlattı ❤️

Son düzenleme:
Şimdilik telefonumu bulmak istiyorum birazdan polise gideceğim.

Polise gittim ağlaya ağlaya durumu anlattım bana savcılığa git dedi dolandırıcılık birimine.

Savcılık inceleme başlattı ❤️

Bugün bir haber gördüm. Adam çalınan telefonundan sinyal almış. Telefon telefoncudaymış. Dükkan kapalı diye camı kırıp girmiş almış telefonu. Sen misin Hasan? Sonuç ne oldu?

Bugün bir haber gördüm. Adam çalınan telefonundan sinyal almış. Telefon telefoncudaymış. Dükkan kapalı diye camı kırıp girmiş almış telefonu. Sen misin Hasan? Sonuç ne oldu?
Yok hayır ben değilim benimki direk gasp.
İban diye sahte dekont verip zorla telefonu elimden alıp arabaya binip kaçtılar.
Polise gittim adam başından savdı ifade bile almadı dediki git savcılığa.
Gittim savcılığa anlattım.
Dedi seni gasp etmişler.
Süreç başlatıldı. 2 güne uyana düşer dedi ama orasını anlamadım ne uyapa düşecek.

Yok hayır ben değilim benimki direk gasp.
IBAN diye sahte dekont verip zorla telefonu elimden alıp arabaya binip kaçtılar.
Polise gittim adam başından savdı ifade bile almadı dedi ki git savcılığa.
Gittim savcılığa anlattım.
Dedi seni gasp etmişler.
Süreç başlatıldı. 2 güne uyana düşer dedi ama orasını anlamadım ne uyapa düşecek.

Soruşturma başlatacak, sen de mağdur olduğun için UYAP'ta görünecek dava ile ilgili bilgiler. Bunun davası olur. Adamlar kaç kişiydi? 3 olmadığına emin misin? 3 kişilerse örgütlü suça girer.

Soruşturma başlatacak, sen de mağdur olduğun için UYAP'ta görünecek dava ile ilgili bilgiler. Bunun davası olur. Adamlar kaç kişiydi? 3 olmadığına emin misin? 3 kişilerse örgütlü suça girer.
3 kişi evet 1i araç sürüyor ikisi bizi kerizliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı