Telefon satarken dolandırılmak

Vallaha üzüldüm yazık olmuş. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar yarın polise gidicem işte eşgallerini hatırlıyorum ben de Hasan’sam bu işin peşini bırakmam. Polis Savcı Müge anlı kim varsa artık 😪 keşke arabanın plakasını alsaydım.

Vallaha üzüldüm yazık olmuş. Geçmiş olsun.
Şu an varya kaskonun önemini anladım.

Son düzenleme:
Keşke para düşmeden vermeseydin telefonu. En kötü karakola gidip bekleseydiniz orada yada. İleri tarihe işlem verse bile iptal edebiliyor parayı atarken üstüne üstün paranın düşüp düşmediğinden emin değilken direkt arabaya binip uzaklaşmaya çalışmaları çok belli ediyor. Çok üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah hakkınızı alırsınız.

Adı üstünde FAST, hemen düşer :) Geçmiş olsun, fatura ve imei numaranız ile polise gidin ama muhtemelen ya parçalamışlardır ya da bulunmaz hale getirmişlerdir. Şanslıysanız bulursunuz,benim arabamın camı kırılarak çalınan telefonum için karakoldan 2-3 yıl sonra aramışlardı ben olayı bile unutmuşum tabi 😅

Ah Hasan ah. 59klık telefon alacak kadar para kazanabiliyorsun da bu dünyadaki en basit dolandırıcılıklardan birine nasıl kanabildin? Geçmiş olsun. Karakola git direkt. Sana bir tavsiye eğer hikayede anlatmaktan çekinmediğin kısımlar yoksa bunlar bu işi şebeke olarak yapıyordur. Yerinde olsaydım, eşimin dostumun adına benzer birkaç ilan daha açardım. Bunlar kesin düşer ilana. Bunlar olduğunu anladığında polise haber ver. Buluşmaya gelince yakalasınlar.

Ah Hasan ah. 59klık telefon alacak kadar para kazanabiliyorsun da bu dünyadaki en basit dolandırıcılıklardan birine nasıl kanabildin? Geçmiş olsun. Karakola git direkt. Sana bir tavsiye eğer hikayede anlatmaktan çekinmediğin kısımlar yoksa bunlar bu işi şebeke olarak yapıyordur. Yerinde olsaydım, eşimin dostumun adına benzer birkaç ilan daha açardım. Bunlar kesin düşer ilana. Bunlar olduğunu anladığında polise haber ver. Buluşmaya gelince yakalasınlar.
Ben gayet rahatım anlatmaya çekineceğim birşey yok herşeyi takır takır anlatacağım bana az önce yazdı bak gösterim.
Artığı dekont ve gönderilen tarih birbirine uymuyor.
İçeri atsınlar şeref yoksunlarını. Bulucam onları merak etmeyin beni takipte kalın ve şans dileyin.
Bakın görün şebekeyi nasıl patlatacam benim adım Hasan yanlış kişiye bulaştılar.
IMG_1525.jpeg

Ben gayet rahatım anlatmaya çekineceğim bir şey yok her şeyi takır takır anlatacağım bana az önce yazdı bak gösterim.
İçeri atsınlar şeref yoksunlarını. Bulacağım onları merak etmeyin beni takipte kalın ve şans dileyin.
Eki Görüntüle 2548877

Yok yani demek istediğim bu kişilerle borç vs meselen vardı da zorla telefonunu falan aldılarsa olur yani insan söylemek istemeyebilir. O yüzden diyorum eğer her şey anlattığın gibiyse bunlar şebekedir. Yeni ilan açarsın yine ulaşırlar sana. Bol şans diliyorum sana, inşallah atar parayı uğraştırmaz seni.

Yok yani demek istediğim bu kişilerle borç vs meselen vardı da zorla telefonunu falan aldılarsa olur yani insan söylemek istemeyebilir. O yüzden diyorum eğer her şey anlattığın gibiyse bunlar şebekedir. Yeni ilan açarsın yine ulaşırlar sana. Bol şans diliyorum sana, inşallah atar parayı uğraştırmaz seni.
Hocam adamları ilk defa gördüm bankalarla alacak vereceğim var şahıslarla değil.

Ben gayet rahatım anlatmaya çekineceğim bir şey yok her şeyi takır takır anlatacağım bana az önce yazdı bak gösterim.
İçeri atsınlar şeref yoksunlarını. Bulacağım onları merak etmeyin beni takipte kalın ve şans dileyin.
Bakın görün şebekeyi nasıl patlatacağım benim adım Hasan yanlış kişiye bulaştılar.
Eki Görüntüle 2548877

Adamda ki rahatlığa bak "tamam git" demiş resmen demek ki başına bir şey gelmeyeceğini zannediyor. Sen gene işini şansa bırakma polise git derdini şikayetini söyle bu arada çok geçmiş olsun dekont dolandırıcılığına maruz kalmışsın. Savcılığıa suç duyurusunda bulunabilirsin yerinde olmuş olsam bunlarla uğraşırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı