Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Meslek lisesine gideceğim telefon tamircisi olmak istiyorum, hangi bölümde hangi dalı okumalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.062 Çözümler 47 Yer Mersin 26 Temmuz 2023 #2 Elektrik elektronik mühendisliği
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 26 Temmuz 2023 #3 Chaizeszz dedi: Meslek lisesine gideceğim telefon tamircisi olmak istiyorum, hangi bölümde hangi dalı okumalıyım? Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi elektronik ve 2 yıllık elektronik bölümü meslek yüksek okulu yeterlidir.
Chaizeszz dedi: Meslek lisesine gideceğim telefon tamircisi olmak istiyorum, hangi bölümde hangi dalı okumalıyım? Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi elektronik ve 2 yıllık elektronik bölümü meslek yüksek okulu yeterlidir.
bilmiyorumbanasorma Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Bilişim bölümü de olabilir bilmiyorumbanasorma dedi: Bilişim bölümü de olabilir Genişletmek için tıkla... Ve bilgisayar programcılığı 2 yıllık
Bilişim bölümü de olabilir bilmiyorumbanasorma dedi: Bilişim bölümü de olabilir Genişletmek için tıkla... Ve bilgisayar programcılığı 2 yıllık