Telefon Teknik Servisinde Çalışmak İçin Neler Yapılmalı?

Dostum puanın yeterse Anadolu Meslek bölümlerini tercih et mutlaka.
Ayrıca şu teknik servis merakından vazgeç, gidebileceğin en rezalet yerlerdir :)

Şuan ben staj yaptığım şirketten yazıyorum, teknik serviste anca amele olur çıkarsın.
Büyük şirketlerde çalışmayı hedefle, neden teknik serviste heba etmek istiyorsun kendini?

Tamam LG G2'ye root atmak falan hoşuna gidiyor olabilir ancak hayaller ve hayatlar farklı işte :)
Tam olarak katılmasam da teknik servis de çalışmak hedefin olmasın çünkü teknik servisteki teknisyenler hepsi lise mezunu, taş çatlasa 2 yıllık üniversite mezunudur.Aldıkları maaş da 2000 civari olması gerek ama müşteriyle uğraşmak çok zor iş ne müşterile geliyor.Bu adamlar nasıl telefon kullanıyor yahu diyeceğin cinsten yani arkadaşın da dediği gibi hedefin eğer meslek lisesine gideceksen mühendislik vs olsun.

Dostum puanın yeterse Anadolu Meslek bölümlerini tercih et mutlaka.
Ayrıca şu teknik servis merakından vazgeç, gidebileceğin en rezalet yerlerdir :)

Şuan ben staj yaptığım şirketten yazıyorum, teknik serviste anca amele olur çıkarsın.
Büyük şirketlerde çalışmayı hedefle, neden teknik serviste heba etmek istiyorsun kendini?

Tamam LG G2'ye root atmak falan hoşuna gidiyor olabilir ancak hayaller ve hayatlar farklı işte :)
Bende seviyorum pc,telefon tamirini ne kadar termal megcun sürülür nasıl temizlenir ve dahası ilkokul 4 sene orta okul 4 etti 8 sene lise 4 sene etti 12 sene üni 4 sene etti 16 sene 5,6 yaşından 18,19 yaşına kadar eğitim yeter daralmayın insanlari ben lgs e puanı NINı önemsemiyorum çünkü sevdiğim bir dal var ve onda çalışmayı istiyorum şu 7 senede valla yoruldum ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı