Telefon ve Numara Değişimi Sonrası Steam Guard Koduna Ulaşamamak

Keremmm

Decapat
2 gün önce yeni telefon aldım ve Steam Guard'a giriş yapamadığım için Steam hesabıma da giremiyorum. Eski telefon numaram kayıtlı olduğu için Steam mesaj da gönderemiyor telefonuma. Mail gönderdim 2 gün önce fakat bana yanıt vermediler. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha öncede benim başıma geldi bu ve biraz uğraştırmıştı açıkçası. Steam support ile mailleşmen gerekiyor açıkçası. Hemen geri dönüş yapmıyorlar malesef. Sana geri döndüklerinde ise daha önce yaptığın alışverişlerle alakalı soru soruyor kredi kardı bilgilerini felan istiyor. Onlarıda yapamayıp tekrar mailleşince er yada geç steam guardsız açıyorlar hesabını.

Daha öncede benim başıma geldi bu ve biraz uğraştırmıştı açıkçası. Steam support ile mailleşmen gerekiyor açıkçası. Hemen geri dönüş yapmıyorlar malesef. Sana geri döndüklerinde ise daha önce yaptığın alışverişlerle alakalı soru soruyor kredi kardı bilgilerini felan istiyor. Onlarıda yapamayıp tekrar mailleşince er yada geç steam guardsız açıyorlar hesabını.
Peki bu süreç ingilizce mi devam ettirmem lazım Türkçe mi? Ben hem ingilizce yazıyorum bir de parantez için de Türkçesini yazıyorum.

Türkçe olarak iletişime geçtim fakat onlar bana ingilizce olarakta türkçe olarakta dönüş yaptılar. Çözemezler ise tekrar tekrar support ile iletişime geç en sonunda eskisi hale getiriyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı