Polorchen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Eksik ve saçma konuşuyorsunuz.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye boşuna söylememişler.Teselli mi arıyorsun telefonuna çözüm mü arıyorsun ?
Eksik ve saçma konuşuyorsunuz.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye boşuna söylememişler.Teselli mi arıyorsun telefonuna çözüm mü arıyorsun ?
Ekrana öpürücük gönderin madem hem öldüğünü biliyorsunuz ekranın. Suç sende değil bende.
Sen niye bu forumdasın ki? Yardımcı olmuyorsun. Tartışma yarattığından belki konu kitlenecek.Ekrana öpürücük gönderin madem hem öldüğünü biliyorsunuz ekranın. Suç sende değil bende.
Dostum ne söylemesini bekliyorsun. E adam sana bir şey dememiş ki, ekran gitmiş demiş. Doğru bir şey burada yanlış bilgi mi verelim?Çok yardımcı oluyosun moral ve gerçek anlamda teşekkürler kanka <3
Sen niye bu forumdasın ki? Yardımcı olmuyorsun. Tartışma yarattığından belki konu kitlenecek.
Ekrana öpürücük gönderin madem hem öldüğünü biliyorsunuz ekranın. Suç sende değil bende.
Kanka çok basit yaptıracaksın. Durumum yok demişsin eğer durumun yoksa maalesef bir şey yapamazsın. Kendi başına tamir etmeye çalışmanı tavsiye etmiyorum.
Rakun mu bu kanka?
Telefonu yere düşürdüm bu şekilde güç tuşuna basıyorum böyle ekran geliyor 10sn sonra tamamen siyahlaşıyor, Allah için bilen arkadaşlar yardım etsin yaptırabilecek durumum yok ekran değişsin diyor bazıları başka bir şekilde halledebilir miyim sizce?
Ekran görüntü kablosu çıkmış olabilir telefoncuya gösterin bir incelesin size daha iyi bilgi verecektir diye umuyorum.