Huawei mateoad T10s tabletim var PUBG için 30 FPS gösteriyor ama kasmalar var Config'de fazla yararı olmuyor. Bir tane tanıdık telefoncuda buna root attırıp overclock vrya hız aşırtma gibi imkanım var mı?
Config vb. Şeylere rağmen 30 fps'i geçmiyorsa değmez. Hem gereksiz fazla ısınır ve max 5-6 fps alirsiniz. En azindan pc de overclock yapinca alinan max fps 5-6.
Huawei mateoad T10s tabletim var PUBG için 30 FPS gösteriyor ama kasmalar var Config'de fazla yararı olmuyor. Bir tane tanıdık telefoncuda buna root attırıp overclock vrya hız aşırtma gibi imkanım var mı?
telefonlara overclock yapmak neredeyse imkansız. Atılır ama atmak için androidi tasarlayan eleman kadar telefonlar hakkında bilgi sahibi olmalasınız. Ve zararlı telefonlar için.
Telefonlara overclock yapmak neredeyse imkansız. Atılır ama atmak için Android'i tasarlayan eleman kadar telefonlar hakkında bilgi sahibi olmalasınız. Ve zararlı telefonlar için.
Config vb. Şeylere rağmen 30 FPS'i geçmiyorsa değmez. Hem gereksiz fazla ısınır ve Max 5-6 FPS alirsiniz. En azindan PC de overclock yapinca alinan Max FPS 5-6.