Söylemeyi unutmuşum affedin beni hocam TWRP'den "Advanced" yerine girip oradan "ADB Sideload" seçeceksiniz sonra öyle yazacaksınızTamam hocam. Teşekkür ederim.
Tamam hocam hiç sıkıntı yok eğer flash başarısız olursa ADB'nizi açıpadb sideload stock/rom.zipe/giden/dosya/diziniyazarakta flashlayabilirsiniz.
Söylemeyi unutmuşum affedin beni hocam TWRP'den "Advanced" yerine girip oradan "ADB Sideload" seçeceksiniz sonra öyle yazacaksınız
Şimdi hocam son durumda ne yaptınız? Bana bir anlatırmısınız malum ev ortamı ve herkes uyuyor şuan pek bir şey yapamıyorum. Birde hocam çok yazıp kesmişsiniz oldumu yoksa olmadımı?HOCAM ÇOK
Hocam bayağı uğraştım bir türlü yapamadım söylediğiniz her şey yüklü ne yapacağımı bilmiyorum. TeamViewer üzerinden yardım edebilir misiniz?
Şimdi hocam son durumda ne yaptınız? Bana bir anlatır mısınız malum ev ortamı ve herkes uyuyor şu an pek bir şey yapamıyorum. Bir de hocam çok yazıp kesmişsiniz oldu mu yoksa olmadı mı?
Hocam telefonu fastboot konumuna alın buradan MiFlashTool'u indirin. bu rehberi takip edin eğer anlamadığınız bir yer olursa yine yardımcı olurum. Özür dilemenize gerek yok burası forum herkes birşey soruyor sonuçta amacımız herkese yardim etmekHocam çok kelimesini yanlışlıkla yazıp göndermişim fark etmeden. Bir şekilde flaşlamayı öğrendim. Kurulumu yaptım kurulum bittikten sonra telefonun ekranına bir anlığına kurulum ekranı geldi. Ekrana dokunulmuyordu kendiliğinden kapandı. Boot menüsüne attı Nv Data is Corrupcted diye hata verdi. Modem hatasıymış. Onunda kurulumunu yaptım PC'den. Telefon açıldı telefon kurulumu yaparken dil seçme yerine geldiğimde (birkaç defa kapatıp açtım) her seferinde farklı farklı yerlerde ölü piksel çizgisi çıkmaya başladı (geçen seferki gibi ekrana dokunulmuyordu) Galiba kurduğum ilk MI11 Lite dosyası yanlışmış. Ya da düzgün flaşlayamamışım. Her detayı söylemek istedim bayağı uzun oldu uğraştırdığım içim çok özür diliyorum hocam.
Bu arada hocam TWRP ekranı komple gitti. Orijinal Xiaomi boot menüsüne döndüm.
Hocam telefonu Fastboot konumuna alın buradan MiFlashTool'u indirin. bu rehberi takip edin eğer anlamadığınız bir yer olursa yine yardımcı olurum. Özür dilemenize gerek yok burası forum herkes bir şey soruyor sonuçta amacımız herkese yardim etmek. Allah'tan hardbrick olmamış cihaz, yanlış dosya kurulumundan Hardbrick'de olabilirdi.
Edit: İlk arkadaşta unutmuş herhalde TWRP'yi kalıcı yapmanız gerekiyor flashlamadan önce yoksa kurulan ROM'un Recovery (sizin deyişinizle boot) menüsüyle değiştiriyor, bende RN8'e PixelExperience kurarken unutmuştum baştan komple stock flashladım
Edit 2: Eğer çözemezsek sizin için XDA Forum'ada yazayım oradanda bir şeyler bulmayı deneyeyim
Anladim hocam, yinede fastboot'a erişiminiz olduğu sürece kurtarabilirdiniz her türlü. Size bir hikaye anlatayım, bende ilk bu işe annemin telefonuyla başladım Redmi 8A vardı 2gb varyantı çok kasıyordu telefon, dedim ne yaparım baktım custom ROM diye birşey var, neyse işte çok bilmeden yapıştırdım TWRP'yi telefona ilk denememde brick oldu XD. Sonra bir şekilde başardım açmayı TWRP'yi, OrangeFox flashladım bide orada gene brick oldu. Sonra dedim zaten anası ağladı kaybedecek birşey yok, recovery hiç açılmıyor bu arada. Neyse işte aldım PixelExperience dosyasını ASLA yapmamam gereken birşey. Koydum MiFlashTool'a içine bide flashall.bat salladım (her şeyin flashlanmasini sağlayan stock romdaki dosya) Allah'tan PixelExperience recovery açıldı oradan direkt adb sideload ile flashladım. Telefon 2 gün fastboot'ta kaldı hocam, yani anlayacağınız biraz deneyince hem öğrenirdiniz hem de kendinize güveniniz yerine gelirdiHocam ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim. Denemekten sıkıldım telefoncuya verdim.
Anladim hocam, yine de Fastboot'a erişiminiz olduğu sürece kurtarabilirdiniz her türlü. Size bir hikaye anlatayım, bende ilk bu işe annemin telefonuyla başladım Redmi 8A vardı 2 GB varyantı çok kasıyordu telefon, dedim ne yaparım baktım Custom ROM diye bir şey var, neyse işte çok bilmeden yapıştırdım TWRP'yi telefona ilk denememde brick oldu XD. Sonra bir şekilde başardım açmayı TWRP'yi, OrangeFox flashladım bir de orada gene brick oldu. Sonra dedim zaten anası ağladı kaybedecek bir şey yok, recovery hiç açılmıyor bu arada. Neyse işte aldım PixelExperience dosyasını ASLA yapmamam gereken bir şey. Koydum MiFlashTool'a içine bir de flashall.bat salladım (her şeyin flashlanmasini sağlayan stock ROM'daki dosya) Allah'tan PixelExperience recovery açıldı oradan direkt ADB sideload ile flashladım. Telefon 2 gün Fastboot'ta kaldı hocam, yani anlayacağınız biraz deneyince hem öğrenirdiniz hem de kendinize güveniniz yerine gelirdi. Bana şu an ROM flashlayayım diye elime telefon getiriyorlar yaptıklarım çok beğeniyor iyikide diyorum telefoncuya vermemişim kendim öğrenmişim neyse sağlık olsun wp hocam.
(Ha unuttum kendi telefonumuda brick ettim ben)
Hocam dediğim gibi fastboot'a erişim olduğu sürece kurtarma ihtimaliniz %99Hocam geleceğimi görüyorsunuz. Umut verdiniz bana. Dün bir telefoncuya verdim. Telefonu açamadığını söyledi. Bin TL masrafı olacağını söyledi. Biraz sinirlendim daha telefonun içi açıp bakmadan, sorunun ne olduğunu bilmeden bin TL dedi. Başka telefoncuya verdim. Şu an diğer telefoncuda saat 8 gibi haber verecek. Oda yapmamışsa artık birlikte yaparız sizinle
Durum nedir hocam halledebilmiş mi?Hocam geleceğimi görüyorsunuz. Umut verdiniz bana. Dün bir telefoncuya verdim. Telefonu açamadığını söyledi. Bin TL masrafı olacağını söyledi. Biraz sinirlendim daha telefonun içi açıp bakmadan, sorunun ne olduğunu bilmeden bin TL dedi. Başka telefoncuya verdim. Şu an diğer telefoncuda saat 8 gibi haber verecek. Oda yapmamışsa artık birlikte yaparız sizinle
Hocam dediğim gibi Fastboot'a erişim olduğu sürece kurtarma ihtimaliniz %99