Telefona işletim sistemi nasıl yüklenir?

ahmet21123

Decapat
Daha fazla  
Bir forumda gezerken telefonum aniden dondu kapat aç yapmak istedim. TWRP menüsüne atmaya başladı bir sürü farklı dosya kurmayı denedim ama sistemi geri yükleyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pek anlamıyorum ROM'dan. Cihaz açılsın yeter. Yardımcı olabilir misin?

Bu Siteden ZIP stabe seçeneğini seçip stock ROM'u indirin bir flash bellek ya da SD karta ZIP dosyasını atın TWRP'den wipe bölümüne gelin ve gelişmiş temizleme seçeneğine tıklayıp dalvik, data, cache bölümlerini tikleyip kaydırın ondan sonra da indirdiğiniz ROM'u flashlayın flashlama bittikten sonra wipe kısmına tekrar gelip format data yazan bölüme girin ve yes yazıp kaydırın ve telefonu yeniden başlatın.

Hoxam durum ne yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Hocam cihaz açılsın yeter diyorsanız buraya girin, indirin sonra alın fastboot'a MiFlashTool ile flashlayın dosyayı yalnız flashlarken FLASH AND LOCK'u SAKIN seçmeyin sanırım Flash yazıyordu sadece (sağ alt köşeden ilk seçenek) zaten flash tamamlanınca kendi kendine açılır.
(YALNIZ CIHAZINIZ 5G MODEL ISE 5G OLANIN LİNKİNİ VEREYIM YOKSA HARDBRICK OLMA ŞANSI VAR)

Bu Siteden ZIP stabe seçeneğini seçip stock ROM'u indirin bir flash bellek ya da SD karta ZIP dosyasını atın TWRP'den wipe bölümüne gelin ve gelişmiş temizleme seçeneğine tıklayıp dalvik, data, cache bölümlerini tikleyip kaydırın ondan sonra da indirdiğiniz ROM'u flashlayın flashlama bittikten sonra wipe kısmına tekrar gelip format data yazan bölüme girin ve yes yazıp kaydırın ve telefonu yeniden başlatın.

Hoxam durum ne yapabildiniz mi?

Hocam evde değildim USB dönüştücü almaya gitmiştim. Dosyayı indirmeye başladım biraz yavaş indiriyor site bağlantısı. Dosya indikten sonra flaşa atacağım dosyayı ZIP olarak. Sonra dönüştürücüye takıp telefona takacağım dönüştürücüyü. Her şeyi anladım ama flaşlama yap kısmını anlamadım (dosyalama işlemlerini pek anlamadığım için)

Hocam cihaz açılsın yeter diyorsanız buraya girin, indirin sonra alın Fastboot'a MiFlashTool ile flashlayın dosyayı yalnız flashlarken FLASH AND LOCK'u SAKIN seçmeyin sanırım Flash yazıyordu sadece (sağ alt köşeden ilk seçenek) zaten flash tamamlanınca kendi kendine açılır.
(YALNIZ CIHAZINIZ 5G MODEL ISE 5G OLANIN LİNKİNİ VEREYIM YOKSA HARDBRICK OLMA ŞANSI VAR)

Hocam 5G olduğunu sanmıyorum cihazın. 5G olanların arka kapağında 5G yazıyormuş. Benimkinde yazmıyor. Bu arada söylediğinz şeyleri pek anlamadım (bu konuda biraz cahil olduğum için). diğer yardımcı olan arkadaşın söylediklerini deneyeceğim kolay gibi geldi onun yöntemi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu arada olmazsa biraz vaktinizi alıp sizin yöntemi deneyeceğim.

Hocam evde değildim USB dönüştücü almaya gitmiştim. Dosyayı indirmeye başladım biraz yavaş indiriyor site bağlantısı. Dosya indikten sonra flaşa atacağım dosyayı ZIP olarak. Sonra dönüştürücüye takıp telefona takacağım dönüştürücüyü. Her şeyi anladım ama flaşlama yap kısmını anlamadım (dosyalama işlemlerini pek anlamadığım için)

Hocam 5G olduğunu sanmıyorum cihazın. 5G olanların arka kapağında 5G yazıyormuş. Benimkinde yazmıyor. Bu arada söylediğinz şeyleri pek anlamadım (bu konuda biraz cahil olduğum için). diğer yardımcı olan arkadaşın söylediklerini deneyeceğim kolay gibi geldi onun yöntemi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu arada olmazsa biraz vaktinizi alıp sizin yöntemi deneyeceğim.
Tamam hocam hiç sıkıntı yok eğer flash başarısız olursa adb'nizi açıp adb sideload stock/rom.zipe/giden/dosya/dizini yazarakta flashlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı