Telefona işletim sistemi nasıl yüklenir?

Lanet olsun bu telefonculara. İlk telefonu verdiğim telefoncuya. Telefonu vermeden önce Fast botta giriyordu. 2. telefoncu Fast bota girmediğini söyledi. Güç tuşunu değiştirecekmiş. Zaten 1 ay önce ben yeni güç tuşu takmıştım. 2. telefoncu güç tuşunu değiştirip öyle deneyecekmiş. Değiştirsin. Ondan sonra geri alacağım telefonu. Bin pişman oldum kendim yapmadığıma.
xd yapacak birşey yok hocam büyük ihtimal 1. Telefoncu iyice bozdu size öyle verdi. Peki ilk telefoncudan aldığınızda durumu neydi telefonun?

xd yapacak bir şey yok hocam büyük ihtimal 1. Telefoncu iyice bozdu size öyle verdi. Peki ilk telefoncudan aldığınızda durumu neydi telefonun?

Hocam telefoncu hakkında o nasıl söylemim için :) 3 günlüğü ne susturuldum mod tarafından. Ona fastbota girebiliyorken verdim. Aldığımda söylediği gibi Fast bota girmiyordu. Bence o nazik söylemimi köküne kadar hak etti telefoncu.

Hocam telefoncu hakkında o nasıl söylemim için :) 3 günlüğü ne susturuldum mod tarafından. Ona fastbota girebiliyorken verdim. Aldığımda söylediği gibi Fast bota girmiyordu. Bence o nazik söylemimi köküne kadar hak etti telefoncu.
HOCAM SHDHSNSNSJSNWNEJE. Şimdi telefon Port 9008'de duruyor heralde?

Vallahi hocam neyde olduğunu anlamıyorum ama tanıdık güvenilir başka bir telefoncuya verdim yarın çıkacağını söyledi. Düzelmezsede alacağım. SIM kartı çıkarıp telefonu çöpe atacağım
Hocam onu EDL Flash ile kurtarırlar dert etmeyin Snapdragon platformundanmış cihaz, basit olur diye tahmin ediyorum. (Eğer EFS'ye zarar gelmediyse)

Hocam onu EDL Flash ile kurtarırlar dert etmeyin Snapdragon platformundanmış cihaz, basit olur diye tahmin ediyorum. (Eğer EFS'ye zarar gelmediyse)

Bilmiyorum hocam umarım düzelir 1 haftaya yakındır telefon yok elimde. Bayağı sıkıldım. Her telefoncu alıp günlerce bekletiyor dükkanında. Moral bozucu olmaya başladı

Bilmiyorum hocam umarım düzelir 1 haftaya yakındır telefon yok elimde. Bayağı sıkıldım. Her telefoncu alıp günlerce bekletiyor dükkanında. Moral bozucu olmaya başladı
Yapacak bir şey yok hocam valla yardımcı olmak isterdim ama tek yapmanız gereken beklemek gibi şuan. Yeni telefon almayı düşünürseniz onada yardımcı olurum tabii :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı