Telefona nasıl Discord indirilir?

Resul369

Decapat
Daha fazla  
Telefona DC indirmek istiyorum ama korsan indirmek istemiyorum. Google hesabında ülke ve bölgeyi değiştirsem indiriliyor mu? İndiriliyorsa nereden yapabilirim? Nasıl yapılacağını araştırdım lakin bulamadım.

Aurora Store uygulama mağazası güvenilirdir.

Telefona DC indirmek istiyorum ama korsan indirmek istemiyorum. Google hesabında ülke ve bölgeyi değiştirsem indiriliyor mu? İndiriliyorsa nereden yapabilirim? Nasıl yapılacağını araştırdım lakin bulamadım.

Telefon modeli nedir? Xiaomi ise getapps adında bir uygulama olması lazım. Orada var. Kaldırılmış. Arkadaşımızın dediği yöntem kesin yöntemdir onu yapın. Güvenilirdir.

Telefonunda Discord yüklü bir cihaz bul arkadaşlarına sorabilirsin illa bulursun. İkiniz de telefonunuza shareit indirin play stordan. Uygulamadan bağlanın Discord'u atsın sana oradan. Kullanımı kolay zaten oradan alıp kurarsan eksiksiz çalışıyor korsan da olmuyor DC.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı