Telefona para yükleme limiti dolandırıcılığı

novaimpus99

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
887
Makaleler
2
Çözümler
1
Her ay telefonuma düzenli olarak para yüklüyorum ve bazen devlet vergileri kestikten sonra 1-2 lira civarında para bakiyemde olmadığı için minimum 30 TL para yüklemem gerekiyor ve bu durum tüm firmalar tarafından uygulanıyor forum kuralları olmasa güzelce sövmek isterdim ama buna bizler nasıl dur diyebiliriz. Çünkü bu direkt dolandırıcılık. Para yükleme miktarları ve paketler öyle iyi ayarlanmış ki mecburen fazla para yüklemek zorunda kalıyorsunuz ve hangi ay fazla para yüklediysem teknik bir arıza olup paketimde dakika, SMS veya internet olmasına rağmen bakiyemdeki paradan harcıyor.
 
Paketlerinizle ilgili yaşadığınız sorunları, müşteri hizmetlerine danışsanız daha iyi olur.
Faturasız hat kullanıyorsanız, her sene farklı bir operatöre geçip telsiz vergisinden muaf olabilirsiniz.
(Hala var mı bilmiyorum.)
 
Bir kanalda operatörlerle ilgili konuşulurken birisi söylemişti.

Bu operatörler, faturalı hatlardan 0,01 Türk Lirası fazla alsa kim gidip hesabını sorar? Sordukları zaman da operatörler hızlı şekilde şu vergisi, bu vergisi diye saymaya başladığında kim o tutarları toplar? O tutarların birinde 0,57 TL yerine 0,58 TL derse kim bunun hesabını yapıp fazla kesildiğini tespit edebilir?

Bunları duyduktan sonra ben de şüphelenmeye başladım. Ama maalesef nerden ne kadar vergi kesildiği ile ilgili net bir bilgi yok. Mesela ben faturalı hattım için bazen 51,8 TL, bazen 51,9 TL ödüyorum. Bunun için aradığımda da sabredemeyeceğim şekilde saçma sapan şu vergisi bu vergisi diye saydırıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı