Telefona şarjı günde 2 kere takmak zararlı mı?

MaxCaulfield

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S21 FE kullanıyorum. Telefonun şarjı çabuk azalıyor. Sabah 9 10 gibi uyanıyorum. Telefonu kullandıktan sonra yaklaşık 6-7 saat sonra telefonu şarja takıyorum (%10'dan aşağı düşmeden önce) ve yatmadan önce telefonu şarja takıyorum gece 12 gibi falan. Bu telefona zarar verir mi?

Telefona değil, bataryaya zarar verir. Sonra bataryayı değiştirip atarsın.

Batarya ne kadar fazla şarj döngüsüne girerse, sağlığı o kadar hızlı azalır. 1-1.5 yılda etkisini gösterir diye tahmin ediyorum.

6-7 saat o telefon icin normal, pek zarar vermez. Dayanacak sekilde tasarlanmistir.

Batarya bu şekilde kaç yıl gider?
Onu bilemeyiz, kaç yılık telefon, nasıl kullanıldı, sarj aleti nedir falan diye uzayarak gider. Basitce olması gerekirse bataryanın ömrü sağlıklı 3 yılsa, 1,5-2 yıla düşer.

Onu bilemeyiz, kaç yılık telefon, nasıl kullanıldı, sarj aleti nedir falan diye uzayarak gider. Basitce olması gerekirse bataryanın ömrü sağlıklı 3 yılsa, 1,5-2 yıla düşer.
Dün aldım. Çok oyun oynamıyorum pubg falan günde 1 saat falan oynuyorum. Şarj aleti samsungun hızlı şarj aleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…