EmirhanKod
Hectopat
- Makaleler
- 1
Olmadı maalesef.Şu sürücüyü indirin. İçindekileri bir klasöre çıkartın daha sonra o klasörü seçin güncelleştirmede.
Team Viewer ile isterseniz bağlanın.
Olmadı maalesef.Şu sürücüyü indirin. İçindekileri bir klasöre çıkartın daha sonra o klasörü seçin güncelleştirmede.
Olmadı maalesef.
Team Viewer ile isterseniz bağlanın.
Bu ikisi telefon ile ilgili büyük ihtimalle.Team Viewer kullanmıyorum. Bir de şöyle bir yol deneyelim. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at dedikten sonra. Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerden seçmeme izin veri seçin. Daha sonra disketim var deyin oradan en son indirdiğiniz sürücünün konumunu seçin.
Bu ikisi telefon ile ilgili büyük ihtimalle.
Eki Görüntüle 1144995
Android device seçtim.
Eki Görüntüle 1144997
Sizin en son attığınız dosyayı seçtim. İlkin böyle seçtim olmadı daha sonra içindeki dosyayı seçtim oldu.
Eki Görüntüle 1144999
Eki Görüntüle 1145001
Eki Görüntüle 1145002
Eki Görüntüle 1145003
Cihaz gözükmüyor hala.
Eki Görüntüle 1145004
@asd674 telefonun şarjının bitmesini beklesem normal bir şekilde açılır mı peki?
Çıktı.ADB devices da zaten çıkmaz fastboot devices a bakın.
Çıktı.
Eki Görüntüle 1145015
Tamam diğer komutları da görüyor.
Diğer adımlara devam edeyim.
Sizi çok uğraştırdım. Teşekkür ederim.
@asd674 diğer adımlarda LG'nin sitesine kayıt olun diyor ama kayıt olma siteden kaldırılmış.
Bu yöntemle kilidini açsam olur mu?
Yine hata verdi.CMD de deneyin.
@asd674 diğer adımlarda LG'nin sitesine kayıt olun diyor ama kayıt olma siteden kaldırılmış.
Bu yöntemle kilidini açsam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.