Telefona TWRP nasıl yüklenir?

Olmadı maalesef.

Team Viewer ile isterseniz bağlanın.

Team Viewer kullanmıyorum. Bir de şöyle bir yol deneyelim. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at dedikten sonra. Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerden seçmeme izin veri seçin. Daha sonra disketim var deyin oradan en son indirdiğiniz sürücünün konumunu seçin.

Bu ikisi telefon ile ilgili büyük ihtimalle.

Android Device seçtim.

Sizin en son attığınız dosyayı seçtim. İlkin böyle seçtim olmadı daha sonra içindeki dosyayı seçtim oldu.

Cihaz gözükmüyor hala.

@asd674 telefonun şarjının bitmesini beklesem normal bir şekilde açılır mı peki?

Dosya Ekleri

• 1629612877437.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

ADB devices da zaten çıkmaz fastboot devices a bakın.

ADB devices da zaten çıkmaz fastboot devices a bakın.
Çıktı.

Tamam diğer komutları da görüyor.
Diğer adımlara devam edeyim.

Sizi çok uğraştırdım. Teşekkür ederim.

@asd674 diğer adımlarda LG'nin sitesine kayıt olun diyor ama kayıt olma siteden kaldırılmış.

Bu yöntemle kilidini açsam olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaraması lazım.

CMD de deneyin.

Hayır LG sitesi üzerinden bl unlock.Bin dosyasını almazsanız cihazınızın kilidi açılmayacaktır.
Ben LG sitesinine giriş yapabiliyorum sorun olmaması lazım.

Evet düşündüğüm gibi.
Cihazınızın kilidi hiçbir şekilde açılamaz. LG sadece Avrupa marketlerinden alınan cihazların kilidinin açılmasına izin veriyor çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…