Telefoncudan iPhone 11 alınır mı?

antoniomontana

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar cadde üzerinde senelerdir dükkanı var olan, bir telefoncu var. Düz iPhone 11'in fiyatını sorduğumda fiyatına, 15.000, "sorunu sıkıntısı yok" dedi. Telefoncudan telefon alınır mı? Alınırsa, alınmazsa ne önerirsiniz? Okuyan herkesin düşüncesini bekliyorum.

Normaldede ikinci el bu fiyat bandında. Güveniyorsanız alın.

Tam olarak ne için kullanacaksınız ve iPhone modelleri şart mı?

Normal fiyatı bu bandında da illaki iPhone olmayacaksa S23 de olabilir, ona da bakabilirsiniz.

Normaldede ikinci el bu fiyat bandında. Güveniyorsanız alın.

YouTube'dan 2. el iPhone alınmadan önce kontrol edilmesi gerekenler tarzı bir video izlemeyi düşünüyorum. Güvendiğim ya da güvenmediğim birisi değil maalesef, tanımıyorum.

Tam olarak ne için kullanacaksınız ve iPhone modelleri şart mı?

Kamera açısından iPhone düşünüyorum. Samsung'un modelleri, kameraları ilgimi çekmiyor.

Normal fiyatı bu bandında da illaki iPhone olmayacaksa S23 de olabilir, ona da bakabilirsiniz.

Yorum için teşekkür ederim. Samsung düşünmüyorum.

iPhone 11 kullanılır fakat artık alınmaz. 12 bakın. O çerçeveleri, güneş altında kör eden ekranına 2 sene nasıl sabrettiğimi anlayamıyorum.

Honor 90 gerçekten bu fiyat bandında kamera konusunda rekorlar kırmış bir cihaz düşünebilirsiniz. Android 15 güncellemesini alacak.

iPhone 11 kullanılır fakat artık alınmaz. 12 bakın. O çerçeveleri, güneş altında kör eden ekranına 2 sene nasıl sabrettiğimi anlayamıyorum.

Açık konuşmak gerekirse 2-3 sene kadar kullanmayı düşünüyorum. Şimdi 11. sınıfım, meslek lisesinde okuyorum, 12. sınıfta staj göreceğim. Staj param ile telefonu yükselteceğim. En fazla 3 senelik kullanımı için ne düşünüyorsunuz?

Bütçeniz en fazla ne kadar artar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…