L Low System Gamer Zeptopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Merhaba telefondan ekran kaydı yapmak istiyorum ve bir sorum olacak. Sorum şu: Kayıt sırasında telefonun klavyesinin görünmemesini nasıl sağlarım?
Merhaba telefondan ekran kaydı yapmak istiyorum ve bir sorum olacak. Sorum şu: Kayıt sırasında telefonun klavyesinin görünmemesini nasıl sağlarım?
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 10 Mayıs 2022 #2 OTG kablosu ile telefona harici bir klavye bağla.
BatuHan999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.159 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 Low System Gamer dedi: Merhaba telefondan ekran kaydı yapmak istiyorum ve bir sorum olacak. Sorum şu: Kayıt sırasında telefonun klavyesinin görünmemesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Sağlayamazsın. Telefondaki kayıt programları veya kendi kayıt aygıtı çok gelişmiş değiller. Ekranda ne varsa onu kaydediyor.
Low System Gamer dedi: Merhaba telefondan ekran kaydı yapmak istiyorum ve bir sorum olacak. Sorum şu: Kayıt sırasında telefonun klavyesinin görünmemesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Sağlayamazsın. Telefondaki kayıt programları veya kendi kayıt aygıtı çok gelişmiş değiller. Ekranda ne varsa onu kaydediyor.
L Low System Gamer Zeptopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 Tamam, teşekkürler. Bu arada ne kadar hızlısınız Ben 5 saate anca cevap gelir diyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022