Telefonda Google düzgün çalışmıyor

Hakooo

Hectopat
Herkese merhaba. Dün geceden beri telefonumda Google girdiğimde ve herhangi bir şey arattığımda beyaz ekranda öylece kalıyor, sonuç ekranı karşıma gelmiyor. Bilgisayarda bir sorun yok düzgün çalışıyor.

Kullandığınız tarayıcının önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi, ya da bunun yerine farklı bir tarayıcıyla giriş yapmayı deneyebilir misiniz?

Google uygulamasının önbelleğini ve deposunu temizleyi deneyin.

Ön bellek ve veriyisi silin.

Googlenin ön belleği sildim tekrar denedim olmadı. Opera indirdim play storeden ordan girdim arattım ve sonuç ekranı geldi, Varsayılan tarayıcı google idi. Problem Google uygulamasında sanırım, veriyi sil yapayım mı? 450mb veri var silersem hesaplara tekrar giriş yapmam gerekecek mi?
Kullandığınız tarayıcının önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi, ya da bunun yerine farklı bir tarayıcıyla giriş yapmayı deneyebilir misiniz?

Google uygulamasının önbelleğini ve deposunu temizleyi deneyin.

Ön bellek ve veriyisi silin.

Bu arada yaklaşık 3 4 gündür de PC'deki Opera tarayıcısında bir yavaşlık söz konusu. Mesela chess.com'a giriyorum hızlı menüden ve önceden anında site açılırken şu an beni bir 8 9 saniye bekletiyor sonra siteye atıyor. Bunu Opera kapalı iken Opera'yı ilk defa açacağım zamanda yapıyor, önceden tıkladığım anda Opera açılır hızlı menü karşıma gelirdi ama yaklaşık 3 4 gündür logoya tıklıyorum bir 3 4 saniye simsiyah ekranda bekliyorum sonra hızlı menüdeki bağlantılar yükleniyor. İnternetim de bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyunlarda veya Play Store YouTube Twitter gibi yerlerde sorunsuz hızlı bir şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…