Telefonda hızli olan internet bilgisayarda yavaş

Do
stum 2. Kez söylüyorum 4.5 alamazsın

İfadeler: kt2
D

Dostum max 3.5 ile indirirsin. HIZx1/8
35'i 8'e bölünce 3.5 mi çıkıyor?
Dediğim gibi altyapınızın desteklediği maksimum hıza bakın. Wifi ile bağlanıyorsanız ve cihaza uzaksanız hız kaybı yaşanabilir. Kalitesiz bir wifi cihazı ise hız kaybı yaşanabilir. Yanlış ayarlar yapılmışsa hız kaybı yaşanabilir. Hatta sıkıntı kullandığınız cihazda bile olabilir. Sorunun ne olduğunu teşhis etmeden çözüm bulamayız.

D

Dostum max 3.5 ile indirirsin. HIZx1/8
o hıza bile razıyım. ortalama 3 mb dedim ama o hızlara nadir ulaşıyorum. 16 mbps iken zaten 1.6 lara fln çıkıyordum 75 lira faln ödüyordum. şuan 35 mbps de 2.5 mb indiriyorum 130 lira ödüyorum 1 mb yüzünden mi o kadar farkı ödüyorum hocam?

Konunun yeri burası değil. Kendiniz konu açarsanız daha fazla yardım edecek kişi bulabilirsiniz.

Evet bunu deneyeceğim güncel sürümü indiriyorum

Yok dediğiniz router galiba. ASUS USB N14 Wireless adapter benimki.

Her PC veya bilgisayar daha doğrusu Wi-Fi kullanan tüm aletlerde Wi-Fi model çekim gücüne bağlı olarak çekim yapar isterse 2020 yapımı olsun içinde kullanılan parçalar önemlidir

Her PC veya bilgisayar daha doğrusu Wi-Fi kullanan tüm aletlerde Wi-Fi model çekim gücüne bağlı olarak çekim yapar isterse 2020 yapımı olsun içinde kullanılan parçalar önemlidir.

Superonline'ı aradim uzaktan bir şeyler yaptılar düzeldi sanırım. Internet 40 Mbps normalde ama 2.5 MB ile indiriyordum en son. Yine de düşük geldi bu rakam.

Dostum speedtest den 35 mbps alıdığın halde o hızda indiriyor isen aklıma gelen tek şey indirdiğin yerde sıkıntı olduğu her yerde böyle diyorsan hiçbir fikrim yok. 35mbps internete de 130 tl ödeme türknet e geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…