Telefonda RAT olabilir mi?

*#9900#

Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi.

Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var

Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var

Bunları yeni farkettim

Hocam dönüş yapmadıniz

Hocam demiştim sifreyi yanlış girince giriş algılıyor diye tablette denedim sorun olmadı.
Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor gibi

RAT ile alakası yok değil mi?

Bu benim cihazım.

Hocam ben size böyle bir fotoğraf atmıştım sizde güvenlik amaçlı demiştiniz benim o saatte giriş yapmama rağmen o saatte giriş gözükmesi mi güvenlik amaçlı yoksa cihazın görünmesimi güvenlik amaçlı.

Hocam selam yeni bir konu açmıstım ama sildiler mesajda yazmadılar sanirım neden olduğunu biliyorum size sormak istedim hocam ben yaklaşık 1 yıl önce eski telefonumdan Telegram'dan PUBG ile alakalı bir "h" indirdim ne olduğunu anlarsınız yazınca kaldırıyorlar o sırada yeni telefonumda evdeydi o indirdiğim şeyde virüs var mıydı yani Telegram'dan indirilen PUBG "h"lerinde virüs varsa da benim telefonuma geçmiş midir? Ayrıca sanırım YouTube'deki videolardan da indiriyordum o anda girdiyse virüs şu anki cihazlarada geçmis midir?

Son düzenleme:
Hocam ben size böyle bir fotoğraf atmıştım sizde güvenlik amaçlı demiştiniz benim o saatte giriş yapmama rağmen o saatte giriş gözükmesi mi güvenlik amaçlı yoksa cihazın görünmesimi güvenlik amaçlı.

Hocam selam yeni bir konu açmıstım ama sildiler mesajda yazmadılar sanirım neden olduğunu biliyorum size sormak istedim hocam ben yaklaşık 1 yıl önce eski telefonumdan Telegram'dan PUBG ile alakalı bir "h" indirdim ne olduğunu anlarsınız yazınca kaldırıyorlar o sırada yeni telefonumda evdeydi o indirdiğim şeyde virüs var mıydı yani Telegram'dan indirilen PUBG "h"lerinde virüs varsa da benim telefonuma geçmiş midir? Ayrıca sanırım YouTube'deki videolardan da indiriyordum o anda girdiyse virüs şu anki cihazlarada geçmis midir?

Giriş yapan cihazların gözükmesi güvenlik amaçlıdır
İlk başta da dediğim gibi bir telefondan diğer telefona geçmesi için aynı programın diğer cihaza da indirilmesi lazım ya da virüslü cihaza bir USB ile cihaz bağlanması veya flash bağlanması durumunda gerçekleşebilir ama bunun da olabilmesi için ya o virüsün programlama kısmında USB ile bağlanan cihazlara geçmesi için bir kod lazım ya da saldırganın o cihazda sürekli aktif olup manuel olarak virüsü geçirmesi lazım

Giriş yapan cihazların gözükmesi güvenlik amaçlıdır.
İlk başta da dediğim gibi bir telefondan diğer telefona geçmesi için aynı programın diğer cihaza da indirilmesi lazım ya da virüslü cihaza bir USB ile cihaz bağlanması veya flash bağlanması durumunda gerçekleşebilir ama bunun da olabilmesi için ya o virüsün programlama kısmında USB ile bağlanan cihazlara geçmesi için bir kod lazım ya da saldırganın o cihazda sürekli aktif olup manuel olarak virüsü geçirmesi lazım.

Giriş yapan cihazların gözükmesinin güvenlik amaçlı olduğunu biliyorum ama giriş yapılma saatinde ben giriş yapmadım 2. yazdığınız şey içinse internetten araştırdığıma göre Wi-Fi aracılığıyla geçmesi mümkünmüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı