H hearsiff Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Android telefonda OTG ile USB bellek üzerindeki işletim sistemi boot edilebilir mi? Edilebilirse nasıl edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
Arkadaşlar Android telefonda OTG ile USB bellek üzerindeki işletim sistemi boot edilebilir mi? Edilebilirse nasıl edebilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Şubat 2024 #2 Telefon boot edemez.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam pardon yanlış anladım konuyu telefon boot edemezki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam pardon yanlış anladım konuyu telefon boot edemezki.
H hearsiff Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #4 Peki Sağolun arkadaşlar
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 8 Şubat 2024 #5 hearsiff dedi: Arkadaşlar Android telefonda OTG ile USB bellek üzerindeki işletim sistemi boot edilebilir mi? Edilebilirse nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Aslında bu mümkün ancak profesyonellik istiyor. Reddit'te biri telefonda UEFI Windows kurmayı başarmıştı. Tabii fake mi bilinmiyor. Dipnot: stok yazılımda böyle bir şey mumkun değildir.
hearsiff dedi: Arkadaşlar Android telefonda OTG ile USB bellek üzerindeki işletim sistemi boot edilebilir mi? Edilebilirse nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Aslında bu mümkün ancak profesyonellik istiyor. Reddit'te biri telefonda UEFI Windows kurmayı başarmıştı. Tabii fake mi bilinmiyor. Dipnot: stok yazılımda böyle bir şey mumkun değildir.
U UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 9 Şubat 2024 #6 Yapılabilir evet ama profesyonellik gerekiyor arkadaşın dediği gibi.