Rehber Telefondaki sesi bilgisayardan duymak

319179

Hectopat
Çok uzun zamandır kullandığım bir Microsoft Store uygulamasını sizinle paylaşmak istiyorum. Bu uygulama, telefondaki sesi sanki bir kulaklığa aktarıyor gibi Bluetooth ile bilgisayara aktarıyor. Oyun oynarken siz de eminim benim gibi bir şeyler izliyorsunuzdur. Telefonu köşeye koyarak hem performans kaybı yaşamazsınız hem de izlediğiniz şeyleri kulaklığınızdan duymaya devam edersiniz. Sosyal medyada takıldığınızda da kulaklığınızı çıkarmadan sesleri duymaya devam etmek oldukça keyifli oluyor. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.

1720610245083.png

Tek yapmanız gereken, bir kereye mahsus Bluetooth ile bilgisayar ve telefonunuzu eşleştirmek. İki cihazda da Bluetooth açık olduğu sürece, uygulamayı açıp "Open Connection" demek yeterli.

Bu uygulamayı açmadan Bluetooth bağlantısı otomatik gerçekleştiğinde sesi de iletmesini ayarlamamız mümkün mü? Yada uygulamayı Windows başlangıcıyla açılmasını ve arka planda çalışmasını sağlamak mümkün mü?

Ben bu program haricinde bu görevi görebilcek bir yol bulamadım. En son da bir şekilde buna ulaştım. Nedendir bilmiyorum ancak bu türde herhangi bir tool geliştirilmemiş. Ben nasıl kullanıyorumdan bahesedek olursam; Telefonumdaki Bluetooth her zaman açık durum oluyor. Telefon sesini bilgisayardan duymak istediğim sırada tek yaptığım şey zaten daha önce telefonu eşleştirdiğim için programı açıp "Open Connection" butonuna basamam yeterli oluyor. Bluetooth'un kapalı olmadığı seneryoda işlem bir kaç saniyeden ibaret oluyor.

Windows Başlarken Programlar Otomatik Nasıl Çalıştırılır?​

Ayrıca uygulamayı altta görmemek adına sistem tepsisine küçülmek için yollar aradım. Bir kaç program vesayire denesemde uygulama bu şekilde geliştirilmediği için düzgün çalışmadı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı