Telefondaki sınırsız paketi hücresel veri ile bilgisayarda kullanma

Mujo Corhamzic

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
619
Çözümler
1
Yer
Novipazar, Serbia
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, telefon hattımda bütün uygulamaların sınırsız internetten yemediği bir paket kullanıyorum. Geçtiğimiz aylarda babamın laptopuna hücresel veri paylaştığımda çıkan ortak ağ ve ev ağı seçeneğinde neyi şeçtiğini hatırlamıyor. Normalde harici +20GB paketimden yemesi gerekirken bilmeden ne yaptıysa YouTube, Spotify ve Facebook'ta kesinlikle internetimden yemedi 1 hafta dolu dolu kullanmasına rağmen. Yani paketlerim bir şekilde bilgisayar üzerinde de geçerli hale geldi. Daha önce yaşamış ya da doğrusunun hangisi olduğunu bilen var mı? Tekrar internetimden yemeden PC'ye nasıl internet paylaşabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone hatta sahibim ve aynı paketler hattıma tanımlı iken ( sınırsız whatsapp, facebook, twitter ve youtube) wifi paylaşımı açarak başka bir cihaza bağladığımda o kişi aynı şekilde bu sitelerde yediği datalar benim hattımda normal paketimden kesilmedi. Ben bu duruma çok şaşırmıştım. Ortak veya ev ağı seçeneklerinin bunu etkilediğini sanmıyorum.

Galiba servis sağlayıcı o web sitesine ait URL'yi beyaz liste gibi bir şeye koyuyor numaranız için ve o siteler internet yemiyor. Fakat dikkat edin, reklamlar buna dahil değildir. Youtube Premium veya adblocker kullanmıyorsanız gösterdiği reklamlar yiyordu en son. Şu anda reklamların data götürüp götürmediğine dair bir deneyimim yok.
 
Vodafone hatta sahibim ve aynı paketler hattıma tanımlı iken ( sınırsız WhatsApp, Facebook, Twitter ve YouTube) Wi-Fi paylaşımı açarak başka bir cihaza bağladığımda o kişi aynı şekilde bu sitelerde yediği datalar benim hattımda normal paketimden kesilmedi. Ben bu duruma çok şaşırmıştım. Ortak veya ev ağı seçeneklerinin bunu etkilediğini sanmıyorum.

Galiba servis sağlayıcı o web sitesine ait URL'yi beyaz liste gibi bir şeye koyuyor numaranız için ve o siteler internet yemiyor. Fakat dikkat edin, reklamlar buna dahil değildir. YouTube Premium veya adblocker kullanmıyorsanız gösterdiği reklamlar yiyordu en son. Şu anda reklamların data götürüp götürmediğine dair bir deneyimim yok.

Bende Vodafone hatta sahibiyim aynı pakete sahip bir yakınım denedi fakat onda olmadı şu an bende bilgisayarıma hücresel veri açıp bağlayacağım fakat eğer bir trick i varsabilmek istedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı