Telefondaki uygulamalar siliniyor veya yer değiştiriyor

Cyberbug 2077

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.453
Makaleler
1
Çözümler
10
Merhaba ben birkaç gün önce Google Play'den bir müziği basslı bir şekilde indirme uygulaması indirmiştim. bu uygulamadan müziğimi basslı bir şekilde yapıp çıktıktan sonra o uygulamaya birkaç kişinin virüslü dediğini gördüm. bundan sonra uygulamayı sildim ve birkaç gün sonra Avast ve McAfee indirdim tarama yaptım iki uygulamadan da bir şey çıkmadı ve ben de normal bir şekilde kullanıyordum. Bugün birkaç uygulamanın klasördeki yerinin değişmiş olduğunu gördüm ve hatta Samsung Music diye bir uygulamanın da benim silmememe rağmen silindiğini gördüm (başka uygulamalar da benim silmememe rağmen silinmiş olabilir hatta uygulamaların yeri bundan dolayı değişmiş olabilir) bu olaylar virüsten dolayı mı olmuştur?
Not: Belki de ben yerleri değiştirilmiş olarak görmüş olabilirim yani yerleri değiştirilmemiştir ama ben değiştirilmiş gibi görmüş olabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben birkaç gün önce Google Play'den bir müziği basslı bir şekilde indirme uygulaması indirmiştim. Bu uygulamadan müziğimi basslı bir şekilde yapıp çıktıktan sonra o uygulamaya birkaç kişinin virüslü dediğini gördüm. Bundan sonra uygulamayı sildim ve birkaç gün sonra Avast ve McAfee indirdim tarama yaptım iki uygulamadan da bir şey çıkmadı ve ben de normal bir şekilde kullanıyordum. Bugün birkaç uygulamanın klasördeki yerinin değişmiş olduğunu gördüm ve hatta Samsung Music diye bir uygulamanın da benim silmememe rağmen silindiğini gördüm (başka uygulamalar da benim silmememe rağmen silinmiş olabilir hatta uygulamaların yeri bundan dolayı değişmiş olabilir) bu olaylar virüsten dolayı mı olmuştur?
Not: Belki de ben yerleri değiştirilmiş olarak görmüş olabilirim yani yerleri değiştirilmemiştir ama ben değiştirilmiş gibi görmüş olabilirim.

Google Play'den indirilen şeyler virüslü olmuyor diye biliyorum. Yakın zamanda Google'dan APK şeyler indirdiniz mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı