Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 30 Haziran 2023 #1 Bu şekilde bağlanmaya çalışıyorum bekliyorum bekliyorum bir türlü hiçbir şeyi bulamıyor. İnternetimi kullanamıyorum. Birilerine dahi ulaşamıyorum, kimse aranmıyor. Sebebi nedir? Ne yapmam lazım ki sorun çözülsün? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023
Bu şekilde bağlanmaya çalışıyorum bekliyorum bekliyorum bir türlü hiçbir şeyi bulamıyor. İnternetimi kullanamıyorum. Birilerine dahi ulaşamıyorum, kimse aranmıyor. Sebebi nedir? Ne yapmam lazım ki sorun çözülsün?
K Kanie Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Yusuf Aydıner dedi: Bu şekilde bağlanmaya çalışıyorum bekliyorum bekliyorum bir türlü hiçbir şeyi bulamıyor. İnternetimi kullanamıyorum. Eki Görüntüle 1842371 Birilerine dahi ulaşamıyorum, kimse aranmıyor. Sebebi nedir? Ne yapmam lazım ki sorun çözülsün? Eki Görüntüle 1842374 Genişletmek için tıkla... Hattında bir problem var.
Yusuf Aydıner dedi: Bu şekilde bağlanmaya çalışıyorum bekliyorum bekliyorum bir türlü hiçbir şeyi bulamıyor. İnternetimi kullanamıyorum. Eki Görüntüle 1842371 Birilerine dahi ulaşamıyorum, kimse aranmıyor. Sebebi nedir? Ne yapmam lazım ki sorun çözülsün? Eki Görüntüle 1842374 Genişletmek için tıkla... Hattında bir problem var.