Telefondan format belleği nasıl hazırlanır?

Unlucky222

Kilopat
Daha fazla  
Telefondan USB'ye format yazdırmak istiyorum. YouTube'daki videolardan fayda görmedim, yardımcı olabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazırlanamaz ki, hiç telefon için flash etme programlarına rastlamadım.
Ben rastlamamıştım hiç ama hazırlanabiliyormuş, aşırı yavaş ama yine de mecbur kalınca iş görür.

Son düzenleme:
YouTube da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapıcam yardım edebilen vardır diye sordum.

Yardımcı olabilen varsa yazsın ( öyle birşey yok ben görmedim) tarzı yazmayın bilenlere sordum .

YouTube'da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapacağım yardım edebilen vardır diye sordum.

Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz.

Yapılıyor Technopat'in YouTube kanalında var bizzat denedim oluyor saygılar ^^

Kankam aldırış etme Technopat YouTube kanalında vardı telefondan format USB'si hazırlama adlı video.

Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz.
Yok hocam bilgisayar açılmıyor windowslar silinmiş çok uğraştım pc ile bozdum başka bir format hazırlarken (win11) bozdum windowslar silinmiş )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…