Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Telefondan USB'ye format yazdırmak istiyorum. YouTube'daki videolardan fayda görmedim, yardımcı olabilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
Telefondan USB'ye format yazdırmak istiyorum. YouTube'daki videolardan fayda görmedim, yardımcı olabilen var mı?
S Shyankh Hectopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 1.119 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Mateview GT 34 Intel Core i5 12400F MSI RTX 4070 Gaming X Slim Asus Prime H610M-A D4 Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2) WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD ID-Cooling SE-214-XT Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Hazırlanamaz ki, hiç telefon için flash etme programlarına rastlamadım. Ben rastlamamıştım hiç ama hazırlanabiliyormuş, aşırı yavaş ama yine de mecbur kalınca iş görür. Son düzenleme: 10 Mart 2025
Hazırlanamaz ki, hiç telefon için flash etme programlarına rastlamadım. Ben rastlamamıştım hiç ama hazırlanabiliyormuş, aşırı yavaş ama yine de mecbur kalınca iş görür.
MessiGoat07 Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 354 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Shyankh dedi: Hazırlanamaz ki, hiç telefon için flash etme programlarına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum saygılar.
Shyankh dedi: Hazırlanamaz ki, hiç telefon için flash etme programlarına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum saygılar.
Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #4 YouTube da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapıcam yardım edebilen vardır diye sordum. Yardımcı olabilen varsa yazsın ( öyle birşey yok ben görmedim) tarzı yazmayın bilenlere sordum .
YouTube da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapıcam yardım edebilen vardır diye sordum. Yardımcı olabilen varsa yazsın ( öyle birşey yok ben görmedim) tarzı yazmayın bilenlere sordum .
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 Unlucky222 dedi: YouTube'da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapacağım yardım edebilen vardır diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz.
Unlucky222 dedi: YouTube'da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapacağım yardım edebilen vardır diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #6 Yapılıyor Technopat'in YouTube kanalında var bizzat denedim oluyor saygılar ^^ Unlucky222 dedi: YouTube'da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapacağım yardım edebilen vardır diye sordum. Yardımcı olabilen varsa yazsın ( öyle bir şey yok ben görmedim) tarzı yazmayın bilenlere sordum . Genişletmek için tıkla... Kankam aldırış etme Technopat YouTube kanalında vardı telefondan format USB'si hazırlama adlı video.
Yapılıyor Technopat'in YouTube kanalında var bizzat denedim oluyor saygılar ^^ Unlucky222 dedi: YouTube'da var yapanlar var da 2 yıl öncesinde videolar nasıl yapacağım yardım edebilen vardır diye sordum. Yardımcı olabilen varsa yazsın ( öyle bir şey yok ben görmedim) tarzı yazmayın bilenlere sordum . Genişletmek için tıkla... Kankam aldırış etme Technopat YouTube kanalında vardı telefondan format USB'si hazırlama adlı video.
Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #7 eymen.dll dedi: Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayar açılmıyor windowslar silinmiş çok uğraştım pc ile bozdum başka bir format hazırlarken (win11) bozdum windowslar silinmiş )
eymen.dll dedi: Hocam bilgisayara erişebiliyor musunuz yoksa fidye yazılımı vb. virüs mü yediniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayar açılmıyor windowslar silinmiş çok uğraştım pc ile bozdum başka bir format hazırlarken (win11) bozdum windowslar silinmiş )
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 10 Mart 2025 #8 ISO 2 USB isimli bir programla yapılıyor diye biliyorum.
Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #9 CheonsaMiraew dedi: Yapılıyor Technopat'in YouTube kanalında var bizzat denedim oluyor saygılar ^^ Kankam aldırış etme Technopat YouTube kanalında vardı telefondan format USB'si hazırlama adlı video. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Sakuya Izayoi dedi: ISO 2 USB isimli bir programla yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim , olmadı . Son düzenleme: 10 Mart 2025
CheonsaMiraew dedi: Yapılıyor Technopat'in YouTube kanalında var bizzat denedim oluyor saygılar ^^ Kankam aldırış etme Technopat YouTube kanalında vardı telefondan format USB'si hazırlama adlı video. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Sakuya Izayoi dedi: ISO 2 USB isimli bir programla yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim , olmadı .