Telefondan Minecraft sunucusu açılabilir mi?

Yusuf_berkay972

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Pc yok telefonum
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, telefondan Minecraft sunucusu açma gibi bir fikrim var ama hangi hostingi kullanacağım, hangi sunucu açma sitesini kullanacağımı bilmiyorum. Aternos gibi olursa iyi olur çünkü PC yok. Google'dan falan her şeyini kontrol etmek istiyorum sunucuyu.

İllaki telefon olmayacak ise Hamachi üzerinden açabilirsiniz oldukça basit.

Aternos var hocam çok iyi RAM Boost'ta basarsanız tam olur mobilde basılırmı bilmem ama.

Mobil de basılmıyor Boost PC de sadece oda 1 haftalık zaten 1 haftanın sonunda yine çökücek.

Mobil de basılmıyor Boost PC de sadece oda 1 haftalık zaten 1 haftanın sonunda yine çökücek.

Vallahi bir arkadaşım var Boost'u sadece ayda yılda bir 1-2 kişi basıyor ona rağmen sunucuyu açar açmaz bayağı kişi geliyor. Yani Aternos'u küçümsemeyin 3100 MB RAM'lik BoxPVP sunucum var akıcı oynanıyor.

Aternos güzel değil bence kullanışlı bulmuyorum.

Telefon gibi bir cihaz halen daha o tur isler icin kullanilmaya uygun degil, telefon cokta yeni degilse elinizde bile patlar.

En temizi giriyorsun Aternos'a oradan Bedrock sunucu kuruyorsun, Drive dunya yedeklemelerini aciyorsun, oynama zamanin gelince girip baslatiyorsun, arkadasinin girmesi lazimsa ona da ayarlardan sunucuyu acma kapama yetkisi veriyorsun bitti.

Telefon falan sakat isler eger duzgun bir sunucun yoksa. 3 5 bin lira veririm dersen Sahibinden'de Lenovo'nun Thinkcentre'si var Dell'in baska baska seyleri var falan onlardan birisini satin alip kurabilirsin, tertemiz.

Aternos güzel değil bence kullanışlı bulmuyorum.

Ben buluyorum magmanodes falan da kullandım girdiğim gibi kastı çöktü falan. Bence Aternos'u herkes küçümsüyor kullanmayı bilince her şeyi yaparsın orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…