Telefondan youtuber olmak

ben.ati

Kilopat
Arkadaşlar YouTube'da video çekmek istiyorum yüksek paralar kazanmak istiyorum sizce ne tür videolar çekmeliyim fakat yüzümü ve sesimi kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım çok zor şeyler olmasın *yani aşırı zor fikirler sunmayın.*

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, Travel Thirsty kanalı tarzında bir şeyler yapabilirsin, masrafsız olması için ilk önce Türkiye'de detaylı güzel çalışmalardan sonra yurt dışı neden olmasın?

Telefondan YouTuber olmak biraz zor gibi görünüyor. Videolarınızı kurgulamak ve düzenlemek gibi konular bilgisayar ortamında daha rahat halledilebiliyor. Fakat Android telefonunuzda oyunları bir kayıt programı ile çekerseniz fazla sorun yaşamayacaksınız. Yüzünüzü ve sesinizi kullanmadan sadece walkthrough tarzı şeyler yapabilirsiniz. Sadece kayıt programı ile oyun videoları çekebilirsiniz. Çünkü diğer önerilerde mesela vlog çekimlerinde yüzünüzün gözükmesi gibi ya da arkdaşlarınızla oyun oynarken sesinizin gerektiği gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

Sonuç olarak en basitinden bir kayıt programı ile bir oyun videosu çekebilirsiniz. Çünkü söylemiş olduğunuz şartlar çok kısıtlı şeyler yapabilmenizi sağlamaktadır. Çok yüksek para kazanmanız çok zor gözüküyor.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.

Dostum, Travel Thirsty kanalı tarzında bir şeyler yapabilirsin, masrafsız olması için ilk önce Türkiye'de detaylı güzel çalışmalardan sonra yurt dışı neden olmasın?
Olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…