Telefonların işletim sistemleri değiştirilebilir mi ve nasıl yapılır?
Poco F1'e Windows kuran arkadaşım var.Anakartlar işletim sistemine göre tasarlanıyor dediğiniz şey mümkün olsa bile işlemci uyumsuz ve verimsiz çalışacaktır.
POCO F1'e Windows kuran arkadaşım var.
İşlemcisi uyumlu ve verimli bir şekilde dualboot yapıp kullanmıştı.
Araştırmadan yazmayı bırakmalıyız![]()
Telefonlar için oluşturulmuş işletim sstemlerinden bahsediyorum. Yok mu? Birde yeter ki desteklesin dediniz. Şu telefonu almayı düşünüyorum destekler mi? Desteklemezse siz önerebilir misiniz? Parmak izi ve yüz tanıma özelliği telefonda olmasın istediğim için bu telefonu almayı düşünüyorum. İstediğim kriterlerde bulduğum tek telefon bu sanırsam.Evet değiştirilir, ister Linux ister Windows kurarsin, yeter ki desteklesin.
Bir de şunu sormak istiyorum: Bu bahsettiğimiz diğer os'lar uygulama mağazası olarak play store'mu kullanıyor? Yanii istediğim bazı app'leri kullanamayacak mıyım?Lineage os araştırın. Androidden bahsediyorsak tabi.
Bir de şunu sormak istiyorum: Bu bahsettiğimiz diğer os'lar uygulama mağazası olarak play store'mu kullanıyor? Yanii istediğim bazı app'leri kullanamayacak mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.