Çözüldü Telefonu ana monitör olarak kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dariuslenz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yarın, topladığım PC elime ulaşacak ancak monitörüm yok. Birtakım sıkıntılardan dolayı monitörüm yaklaşık 1 ay sonra elime ulaşacak ancak benim bir an önce RAM, CPU, GPU testi yapmam gerekiyor. Webde birtakım videolar buldum ama hepsi 2. monitör olarak kullanıyor. Acaba HDMI vs. kullanarak bunu başarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Yarın, topladığım PC elime ulaşacak ancak monitörüm yok. Birtakım sıkıntılardan dolayı monitörüm yaklaşık 1 ay sonra elime ulaşacak ancak benim bir an önce RAM, CPU, GPU testi yapmam gerekiyor. Webde birtakım videolar buldum ama hepsi 2. monitör olarak kullanıyor. Acaba HDMI vs. kullanarak bunu başarabilir miyim?
Televizyon varsa televizyona bağlayabilirsin.
Televizyon varsa televizyona bağlayabilirsin.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı