Telefonu Bağlayınca Sürekli Aygıt Algılandı Uyarısı Alıyorum

TyLannister

Kilopat
Makaleler
1
Bilgisayarıma ara kablosu ile telefonumu bağlıyorum, ardından sürekli 'yeni aygıt algılandı' uyarısı alıyorum ve bu sadece bilgisayara telefon bağladığımda oluyor, farklı kablolarla da denedim, aynı şekilde devam ediyor. Bilgisayarımda virüs yoktur. USB portlar düzgün çalışıyor, USB bellekler olsun, taşınabilir hard disk olsun, onlarda hiç böyle uyarı almıyorum. Sadece telefonda oluyor. Telefonun soketi de sağlamdır, gayet düzgün bir şekilde şarj edebiliyorum. Bir türlü çözemedim bu sorunu, yardımcı olursanız sevinirim. Telefon marka modeli: Huawei P9 Lite 2017

Sorunun ekran görüntüsü:

cats.jpg

Sürekli böyle aygıt algılandı diyor.

Bilgisayarıma ara kablosu ile telefonumu bağlıyorum, ardından sürekli 'yeni aygıt algılandı' uyarısı alıyorum ve bu sadece bilgisayara telefon bağladığımda oluyor, farklı kablolarla da denedim, aynı şekilde devam ediyor. Bilgisayarımda virüs yoktur. USB portlar düzgün çalışıyor, USB bellekler olsun, taşınabilir hard disk olsun, onlarda hiç böyle uyarı almıyorum. Sadece telefonda oluyor. Telefonun soketi de sağlamdır, gayet düzgün bir şekilde şarj edebiliyorum. Bir türlü çözemedim bu sorunu, yardımcı olursanız sevinirim. Telefon marka modeli: Huawei P9 Lite 2017

Sorunun ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 456787

Sürekli böyle aygıt algılandı diyor.
Bir hata değil, Eset tarama yapmak isteyip istemediğinizi soruyor.

Normal bir durum Cihazın özel bilgisayar yazılımı telefon belleğinde yüklü gelir. Telefon ayarlarından HDB olarak aratıp bu özelliği kapatabilirsiniz. Bağladıktan sonra ne için kullanılacağını seçeceğin alanda sadece şarj seçerek data işlevini görmesini sağlamazsanız aygıt bulundu çıkmayacaktır.

Normal bir durum Cihazın özel bilgisayar yazılımı telefon belleğinde yüklü gelir. Telefon ayarlarından HDB olarak aratıp bu özelliği kapatabilirsiniz. Bağladıktan sonra ne için kullanılacağını seçeceğin alanda sadece şarj seçerek data işlevini görmesini sağlamazsanız aygıt bulundu çıkmayacaktır.
Hocam dediğinizi yapmıştım HDB kapalı zaten şuan hem şarj olarak bağla diyorum, aradan zaman geçiyor yine aynı, eski bir Samsung cihazı da denemiştim o da aynı şekilde '' aygıt bağlandı'' deyip duruyor ikide bir.

Yine de sorun değil zararlı kaynaklı değil rahatsız etmesi dışında bir sorun teşkil etmez. Tekrar tekrar kabloyu çıkartmadığın halde aynısını yapıyorsa bilgisayar soketinde sorun olabilir.
Hocam bilgisayar soketleri sağlam, telefonun soketi sağlam, kullandığım kablolar sağlam. Örneğin USB bellek takıyorum onda hiç sorun olmuyor 1 kere standart uyarıyı veriyor sonra normal akabinde devam ediyor. Sürekli alıyorum aygıt bağlandı uyarısını ve işlem yaparken yarıda kalıyor ve bütün herşey iptal oluyor maalesef.

Kontrol ettim uyguladım aynı, Samsung Galaxy Grand Prime cihazda da aynı uyarılar çıkıyor.
Telefon ve benzeri cihazlarda aynı uyarı çıkar zaten ancak tekrar çıkmaz o uyarıyı kapatırsan. Tekrar çıkıyorsa da dediğim gibi USB kaynaklı. Sorun yok diyeceksin ama olanı söylüyorum oluyorsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı