Telefonu format atmadan açma

Arkadaşlar daha önce stock ROM flash işlemi yaptığımda verilerin silinmediğini hatırladım şu an telefonu veri kaybı olmadan açtım sadece root ve TWRP kalktı. Şimdi onları tekrar kurmaya uğraşacağım telefonumun TWRP desteği biraz sıkıntılı uğraştırıcı bir süreç olacak.

Öncelikle, OEM kilidi açık olmadan Custom yazılımı nasıl yükledin ki? İkinci olarak SamFirm ile mevcut stock yazılımı indir.
SamFirm ile indirirken Factory (4 File) seçeneğini seçmeyi unutma. Ardından inen dosyaları Decrypt/Extract seçeneği ile çöz ve kullanılabilir hale getir. Eğer ortaya BL AP CP CSC adında 4 dosya çıkmazsa işlemleri tekrar etmen gerekli.
Eğer içince PIT dosyası olmayan stok yazılım indirirsen sıfırlama yapmadan yükleme yapar. TWRP için OEM kilidini açman gerekli öncelikle. Ardından ODIN üzerinden flashlayabilirsin.

Valla reis hem OEM hem USB hata ayıklama kapalı iken yükledi nasıl oldu bende anlamadım kabloyu sök tak yaptım PC gördü telefonu çok kurcalıyorum. Bu gibi çökme durumlarında kullanmak için telefonun bir eski yazılımı ile güncel yazılımı bilgisayarımda Odin ve TWRP ile birlikte sürekli bulunduruyorum. 3.60 GB telefon klasörüm var yine de bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

OEM kilidi kapalıyken yazılım cihazda eski tip Secure Flash ile yükleniyor ama boot ekranında orijinal yazılımın (KIES Mode) yüklenmesi gerektiğini söylüyordu cihaz. Yeni tiplerde gelen yazılımı önce ön belleğe alıp imza kontrolünü geçerse cihaza uygulamaya başlıyor. Bu sebeple daha ODIN ekranında iken FRP Lock hatası alıyorsunuz. USB hata ayıklama ise Android açıkken en temel örneğinden cihaz loglarına erişmek için gerekli ayarlardan birisi.
Yine de bilgi verdiğin için teşekkür ederim.
Rica ederim.
3.60 GB telefon klasörüm var
Bana soracak olursan, oldukça az ama işi gördüğü sürece sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…