Telefonu limitli kullanmayı sağlayacak uygulama önerisi

368671

Hectopat
Sebeplerini anlatmam uzun süreceği için anlatmayacağım ama bir süreliğine telefon, tablet, bilgisayar vb. cihazları kullanmaya ara vereceğim. Bilgisayar kullanmamak bir dert değil ama telefonla temel iletişim sağlamam gereken insanlar var. Eski telefonumda bir mod vardı ve sadece 6 uygulamaya girmemi sağlıyordu. Aşırı pil koruması gibi bir şeydi şu an ise Samsung marka bir telefon kullanıyorum ve bunu yapabileceğim bir uygulama var mı merak ediyorum. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Ayarlar -> Pil -> Güç tasarrufu altında "Uygulamaları ve Ana ekranı sınırlayın" seçeneği var. One UI hangi sürümdesiniz bilmiyorum, sanırım sizde de vardır.
Alttaki dört uygulamayı ben ekledim, istediğiniz uygulamayı ekleyebilirsiniz. İlk başta alt kısımda sadece "+" işareti oluyor. Dört uygulamayı seçtikten sonra diğer uygulamaları göremiyorsunuz. Sağ üstteki üç noktadan uygulamaları değiştirebilirsiniz.​

WhatsApp Görsel 2024-09-12 saat 03.09.51_2229f4ed.jpg
WhatsApp Görsel 2024-09-12 saat 03.09.09_1282577d.jpg

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla ekran sürenizi azaltmak istiyorsunuz özetle. Minimal ve hafif başlatıcı kullanabilirsiniz. Mesela olauncher olabildiğine sade bir başlatıcıdır. O kadar sadedir ki uygulama simgeleri bile yoktur. Ayrıca açık kaynak kodludur.

(Önerdiğim) Linki: Olauncher | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository

Ayrıca benim de şu an kullandığım başlatıcıdır. Ekran görüntümü bırakayım.

Screenshot_20240912-082234.jpg

Yeni konular

Geri
Yukarı