Telefonu teknik servise nasıl veririm?

mehmestappenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD
Yaklaşık 6 ay önce MediaMarkt'tan Huawei telefon aldım. Bataryası şişiyor garantiye vermek istiyorum ama mağazaya gidecek vaktim yok, teknik servise veya mağazaya kargo ile nasıl veririm? Teknik servisleri internet üzerinden nasıl bulabilirim?
Kargoya verirken telefonun yanında göndermem gereken nedir? Fatura kayıp e-fatura var, onu nasıl yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturanın çıktısını al kutunun içerisine koy, üstündeki seri numarası önemli olan maliye ile eşleşiyor ise sıkıntı yok.

Huawei'yi bilmiyorum ama Sony telefonumun benden kaynaklı camı kırılmıştı hiç aldığım yer ile muhatap olmadım, direk gönderdim garantiye Teleservice idi herhalde o zaman gönderdiğim garanti, tabii ki parası ile yaptırdım.

Garantisini biliyorsan garantiye bir telefon aç istersen, direk size gönderebilir miyim diye.

Faturanın çıktısını al kutunun içerisine koy, üstündeki seri numarası önemli olan maliye ile eşleşiyor ise sıkıntı yok.

Huawei'yi bilmiyorum ama Sony telefonumun benden kaynaklı camı kırılmıştı hiç aldığım yer ile muhatap olmadım, direk gönderdim garantiye Teleservice idi herhalde o zaman gönderdiğim garanti, tabii ki parası ile yaptırdım.

Garantisini biliyorsan garantiye bir telefon aç istersen, direk size gönderebilir miyim diye.
Herhangi bir kutu olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı