Telefonu webcam yapan program önerisi

Bedirhan2834

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumu PC'de webcam olarak kullanmak istiyorum da bunun için öneri programlar lazım. Acaba bildiğiniz herhangi bir program adı var mıdır?

Iriun Webcam pandemi döneminde kullanmıştım gayet basit bir kullanıma sahip.

Hocam bu sanırım mobilde IPhone'lara iniyor değil mi Android'ler için değil bir baktımda arayüzü hoşuma gitmişdi aslında.
Güzel program EpocCam. İçinde efektler falan da var. Eskiden yayın yaparken kullanırdım. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda bağlanması zor oluyordu. Farklı çeşitlerde iphone telefonlarda denedim. Durduk yere bağlantı kopmaları çok fazla yaşanıyor. Bazen kablolu bağlamazsan çalışmıyordu. Bazen de kablolu çalışmıyodu sadece wireless üzerinden çalışıyodu falan. Stabilitesi yoktu yani. Bu benim tecrübem ama, belki yanlış kullanmışımdır.

Güzel program EpocCam. İçinde efektler falan da var. Eskiden yayın yaparken kullanırdım. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda bağlanması zor oluyordu. Farklı çeşitlerde iPhone telefonlarda denedim. Durduk yere bağlantı kopmaları çok fazla yaşanıyor. Bazen kablolu bağlamazsan çalışmıyordu. Bazen de kablolu çalışmıyordu sadece Wireless üzerinden çalışıyordu falan. Stabilitesi yoktu yani. Bu benim tecrübem ama, belki yanlış kullanmışımdır.

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum.

Geri
Yukarı