berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 22 Aralık 2021 #1 Birisi beni aradığında mesela ben video izlerken annem aradı aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor gibi yani telefonum kapalı nasıl yaparım?
Birisi beni aradığında mesela ben video izlerken annem aradı aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor gibi yani telefonum kapalı nasıl yaparım?
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 22 Aralık 2021 #2 Uçak modu. Artı 2 Eksi
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 22 Aralık 2021 #3 Annenin numarasini sil, daha sonra kayitli olmayan numaralari engelle secenegini aktiflestir. Bu yontem ile direkt mesgule atar. Artı -1 Eksi
Annenin numarasini sil, daha sonra kayitli olmayan numaralari engelle secenegini aktiflestir. Bu yontem ile direkt mesgule atar.
KS KS berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 22 Aralık 2021 #4 skystone dedi: Annenin numarasini sil, daha sonra kayitli olmayan numaralari engelle secenegini aktiflestir. Bu yontem ile direkt mesgule atar. Genişletmek için tıkla... O anlamaz değil mi? Başka bir yöntem yok mu? Artı 0 Eksi
skystone dedi: Annenin numarasini sil, daha sonra kayitli olmayan numaralari engelle secenegini aktiflestir. Bu yontem ile direkt mesgule atar. Genişletmek için tıkla... O anlamaz değil mi? Başka bir yöntem yok mu?
Ahsg Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 267 22 Aralık 2021 #5 OnlyNess dedi: Uçak modu. Genişletmek için tıkla... O zaman Internet erişimi de kesilir video izleyemez. Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Uçak modu. Genişletmek için tıkla... O zaman Internet erişimi de kesilir video izleyemez.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 22 Aralık 2021 #6 berkink10 dedi: O anlamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Senin baska biriyle konustugunu dusunebilir anca. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: O anlamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Senin baska biriyle konustugunu dusunebilir anca.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 22 Aralık 2021 #7 berkink10 dedi: Birisi beni aradığında mesela ben video izlerken annem aradı aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor gibi yani telefonum kapalı nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Annenin aramamasını istemek yerine öğütlerini dinle bence. Belki -1 Türkçeden seni kurtarmaya çalışıyor farkında değilsin. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: Birisi beni aradığında mesela ben video izlerken annem aradı aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor gibi yani telefonum kapalı nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Annenin aramamasını istemek yerine öğütlerini dinle bence. Belki -1 Türkçeden seni kurtarmaya çalışıyor farkında değilsin.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 22 Aralık 2021 #8 Telefonunda rahatsız etme modu yok mu? Artı 2 Eksi
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 22 Aralık 2021 #9 İnternete wifi ile bağlanıyorsanız, uçak modu açıkken wifi açabilirsiniz. Mobil veri ise bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ahsg Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 267 22 Aralık 2021 #10 Android ise rahatsız etmeyin modu olması lazım. Yoksa arayabilecek kişileri otomatik reddetme listesine ekleyebilirsin Artı 1 Eksi
Android ise rahatsız etmeyin modu olması lazım. Yoksa arayabilecek kişileri otomatik reddetme listesine ekleyebilirsin