Telefonum hacklendi

Hangi yorumlara haykırdınız, doğrusu nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

Root atmak bu kadar kötü bir şey değil çok değişik yorumlar var, tekrar dediğim gibi kilit tuşuna basmamış ve cepte kendi kendine basmış bile olabilir, veya ekran kilidi yoktur kendi kendine yine basmıştır. Direk cihaz Root'lu yapacak bir şey yok demek çok saçma.

Üreticinin garanti dışı bırakması firmaya bağlıdır, her üretici garanti dışı bırakmaz. Güvensiz saldırılara açık bir hal almaz, bu kullanılan yazılıma göre değişen bir etkendir. IMEI sorunu yaşayan ben hiç görmedim, kaynak atarsan sevinirim.

Root ile alakası yok, kullandığı uygulamalar ile alakası var. Cebinizde kendi kendine açılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Root ile alakası yok, kullandığı uygulamalar ile alakası var. Cebinizde kendi kendine açılmıştır.

Kendi kendisine konum mu değiştirecek, hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle virüs yemişsinizdir, rootu attığınız yer virüslüdür. Kısaca hard reset atmanızı öneririm.

Kendi kendisine konum mu değiştirecek, hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle virüs yemişsinizdir, rootu attığınız yer virüslüdür. Kısaca hard reset atmanızı öneririm.

O zaman yazmıştır" PUBG hile indir 2021 gerçek diye", APK indirmiştir.

SIM kartı çıkarın, internet bağlantısını kesin. Telefonda varsa önemli verilerinizi güvenli şekilde yedeklemeye çalışın (internet bağlantısı olmamasına dikkat edin), daha sonra wipe data ile factory/hard reset atın. (Eğer becerebilirseniz bilgisayar üzerinden de temizleyebilirsiniz ancak kök dizine erişim yetkisi (uygulamalar için de) verdiğiniz için pek sağlıklı sonuç alamayabilirsiniz.) En önemlisi eğer stabil kullanamıyorsanız rootu kaldırın. (hatta stock ROM'a dönüş de yapabilirsiniz eğer başka sürüm kullanıyorsanız.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…